Nova victòria del Barça a l'Eurolliga, aquest cop després d'esclafar el Fenerbahçe del mític Zeljko Obradovic al Palau Blaugrana (89-63). Comandat per un gegant Cory Higgins, autor de 22 punts, el conjunt blaugrana no va tenir pietat de l'equip turc, que arribava a Barcelona en plena de crisi de joc, resultats i confiança.

Al primer quart, Higgins es va encarregar de fer oblidar la derrota contra el Reial Madrid en la darrera jornada europea anotant 13 punts, nou dels quals des de la línia de tres, que van permetre que el Barça comencés a marcar distàncies ben aviat. El segon quart, en canvi, va ser per Adam Hanga, que va exercir de base i va permetre que el seu equip se situés amb un avantatge de 16 punts abans del descans (45-28).

Després del pas pels vestidors, el Fenerbahçe es va enfonsar sense remei, fet que van aprofitar Abrines (12 punts) i Brandon Davies (10), autor de dos esmaixades que van fer esclatar el Palau. Nikola Mirotic, més compromès en defensa que en atac, només va sumar 7 punts.

Gràcies al triomf, el Barça és colíder de l'Eurolliga juntament amb l'Efes amb 7 victòries i 2 derrotes. Els de Svetislav Pesic inicien amb el peu dret una sèrie de tres partits a casa. El següent compromís, aquest divendres davant del Maccabi de Tel Aviv.