El Barça torna al Camp Nou, aquesta vegada sense rècord d'assistència per culpa de les obres, però ha tornat a il·lusionar les 46.967 espectadores presents al feu culer. Nou duel de la Champions femenina, aquesta vegada de la fase de grups contra el Bayern de Munic, i nova victòria culer per seguir liderant el Grup D de la Women's Champions League (3-0).

Falta d'efectivitat del Barça femení

Veient Alexia Putellas presentant el premi a la millor jugadora de la UEFA de la temporada abans del partit i amb un esperit guanyador sobre la gespa culer. Però aquest Barça per fi s'ha enfrontat a un rival amb entitat aquesta temporada. El Bayern de Munic, subcampió d'Alemanya i quartfinalista la temporada passada a la Champions, tenia clar que s'havia de tancar al voltant de la seva àrea i ha deixat jugar les jugadores blaugrana.

Clàudia Pina Barça femenino Bayern Munich / Foto: EFE
Clàudia Pina jugant contra el Bayern de Munic / Foto: EFE

Geyse Ferreira, una gran Aitana Bonmatí, Clàudia Pina, Lucy Bronze o Ana-Maria Crnogorčević han provocat els "ai" de l'afició culer. Però tot i els 14 xuts aconseguits en la primera part, cap d'ells ha acabat en gol. La portera alemanya del Bayern ha evitat l'alegria del Barça en més d'una ocasió.

I les blaugrana, sent molt superiors, no han patit en defensa. Només dos xuts de les alemanyes, amb una ocasió clara de Klara Bühl, però poc més. La portera Sandra Paños ha estat una espectadora més. I el que s'ha trobat a faltar ha estat l'efectivitat i més aparicions de Geyse, desapareguda en gran part del primer temps.

Geyse Ferreira Barca femenino Bayern Munich
Geyse Ferreira rematant una pilota / Foto: EFE

El Barça no es deixa sorprendre

Però el Barça, lluny de rendir-se ja que sabia que era molt superior al Bayern, ha començat la segona meitat de la millor manera possible. Canvi de direcció en llarg de Fridolina Rolfö, deixada de cap de Crnogorčević i gol a plaer —i amb incertesa després de tocar el pal— de Geyse al minut 47. La justícia futbolística ha arribat al Camp Nou.

I el guió no ha canviat gens perquè tot i que les alemanyes han volgut fer un pas endavant, el domini seguia sent culer i les ocasions també eren de les jugadores de Jonatan Giráldez. I Aitana Bonamatí ha fet el segon gol al minut 59. I pocs minuts després, un golàs de Pina des de fora l'àrea.

Aitana Bonmatí Barça femenino Bayern Munich / Foto: EFE
Aitana Bonmatí celebrant el seu gol amb el Bayern de Munic / Foto: EFE

I el Barça ha tornat a il·lusionar en el dia del seu retorn al Camp Nou. Asisat Oshoala, Salma Paralluelo, Ingrid Engen, Marta Torrejón i una ovacionada Bruna Vilamala han entrat al camp amb el partit ja resolt. I tot i que es podrien haver fet més gols, les blaugrana ja no han mogut més el marcador. I després de les golejades contra el Benfica i el Rosengård, el Barça segueix liderant amb autoritat el Grup D de la Women's Champions League.