Malgrat l'aturada de seleccions, amb el Barça sota mínims per l'àmplia presència de jugadors internacionals a les seves files, no hi està havent res de tranquil·litat en el si barcelonista. Perquè en els últims dies ha esclatat el 'Barçaleaks', que ha fet saltar a la llum pública moltes informacions compromeses amb el Barça com a màxim perjudicat, encara que no en totes elles. Perquè també n'hi ha algunes que deixen en mal lloc a alguns dels futbolistes més importants que han jugat de blaugrana com Leo Messi o Gerard Piqué.

Gerard Piqué, protagonista de les últimes informacions filtrades sobre el FC Barcelona

Sobre aquest últim s'ha publicat que el Barça va considerar que la seva participació en el documental sobre el 'no' de Griezmann va perjudicar al club en un valor de 300.000 euros, encara que Bartomeu va decidir no multar el central. I una altra de les informacions que ha revelat El Mundo, el diari que està publicant tot aquest tipus de notícies, fa referència a l'ús de les llotges privades que disposen els futbolistes i les seves famílies al Camp Nou. Tal com va revelar el periodista Orfeo Suárez, l'únic que no havia de pagar per aquesta llotja era Leo Messi, perquè així ho garantia el seu contracte amb el Barça.

Spotify Camp Nou Barca / Foto: FC Barcelona
Les llotges del Camp Nou, objecte de disputa entre directiva i jugadors del Barça / Foto: FC Barcelona

Però la resta de futbolistes, inclòs Gerard Piqué, havien d'abonar un pagament perquè les seves famílies poguessin gaudir d'aquestes llotges. La seva ja exdona, la cantant Shakira, era una habitual en el Camp Nou, quan la seva agenda li ho permetia, però segons la informació anteriorment citada, no sempre els jugadors eren al corrent de pagament. "Tenim altres mails que aviat publicarem on el Barça fins i tot arriba a enviar burofax recordant als jugadors que s'han retardat en el pagament de la llotja i els han de fer un requeriment perquè els paguin", explica el periodista en declaracions als micròfons de Rac 1.

Els jugadors van acabar pagant les seves llotges privades del Camp Nou

Encara que el club enviés aquest burofax, el mateix periodista explica com va acabar el tema. "I els acaben pagant", conclou en la seva intervenció. Així doncs, el que més sorprèn és que el club hagi d'estar anant darrere dels jugadors, fins a l'última mesura de comunicar-los-hi mitjançant un burofax, perquè compleixin les seves obligacions.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

S'està demostrant que tot el que tingui a veure amb els diners va ser un tema escabrós durant la gestió de Josep Maria Bartomeu. El pagament de les llotges privades del Camp Nou són un tema menor, però tot s'emmarca en la filtració de documents a causa del conegut popularment com "Barçagate", que sí que té una implicació, tant en l'apartat ètic com en el legal, molt més perillosa.