No ha pogut ser. El Barça Lassa ha caigut contra l'Inter Movistar a les semifinals de la UEFA Futsal Cup, la Champions del futbol sala (2-1). Els blaugrana, que han tingut opcions fins l'últim segon de forçar la pròrroga, es queden un altre any sense el màxim trofeu de clubs. I ja en van quatre.

L'Inter ha aconseguit posar de cara la semifinal amb el primer gol del seu capità, Carlos Ortiz. Esquerdinha, després d'una passada de Rivillos, ha fet el gol de l'empat, però en la següent jugada i a falta de vuit minuts pel final, Ortiz ha tornat a rematar a gol des del segon pal. El Barça, amb Dyego fent de porter, ha estat incapaç de trobar el 2-2, tot i que els àrbitres no han volgut veure un penal molt clar sobre Sergio Lozano.

Els madrilenys, vigents campions, jugaran la tercera final consecutiva de la Champions contra el mateix rival de l'any passat, contra l'Sporting de Portugal. I el Barça s'haurà de conformar amb competir per ser el tercer millor equip d'Europa en un duel que l'enfrontarà al Gyori ETO hongarès, entrenat per Javi Rodríguez, excapità blaugrana.