Quarta entrega dels tests dels candidats a la presidència del Barça. Joan Laporta, Víctor Font i Toni Freixa han hagut de respondre breument sobre les continuïtats de Ronald Koeman i Leo Messi al club blaugrana, sobre un possible fitxatge de Neymar i si els futbolistes cobren massa.

Mentre aquest dimarts hi ha hagut el segon debat entre els tres candidats, el Barça segueix el seu camí esportivament i aquest dimecres és decisiu per les seves aspiracions a la Copa del Rei. El primer equip es juga l'accés a la final del torneig, però abans hauran de remuntar un 2-0 en contra el Sevilla al Camp Nou. També hauran de seguir sense fallar a la Lliga i el pròxim compromís és contra l'Osasuna.

Koeman roda premsa Barça FC Barcelona

Koeman en roda de premsa / FCB

Ronald Koeman té davant el partit més important de la temporada, de moment, i si aconsegueixen capgirar l'eliminatòria, tindran molt de cara un possible títol. El Barça és una autèntica muntanya russa aquesta campanya i la veritat que tenen complicat, però no impossible, aixecar algun trofeu.

"Té un marge i els resultats fixaran aquest marge", ha assegurat Laporta. Per la seva part, Font ha assegurat que l'estructura esportiva "decidirà" si segueix l'holandès.

D'altra banda, Leo Messi és el gran tema entre els candidats i els barcelonistes. És tota una incògnita saber què passarà amb l'argentí. Freixa i Font han respost amb un contundent "sí" sobre si creuen que seguirà, mentre que Laporta és més conservador i ha dit: "desitjo que segueixi, amb totes les meves forces".

Neymar va decidir marxar del Barça per fitxar pel PSG i el retorn seu s'ha parlat en cada estiu. Ara, el tema s'ha calmat molt més, després de les declaracions del mateix brasiler. "No parlaré de jugadors", ha manifestat Laporta, mentre que per a Font i Freixa és un rotund "no" a una incorporació al Barça.

Un dels majors debats que hi ha a la societat, com és si els futbolistes cobren massa, els candidats tenen diverses opinions. Cobren el que generen, però també reben massa per la situació actual que s'ha vist afectada per la mala gestió de la junta directiva de Josep Maria Bartomeu i la pandèmia del coronavirus.

 

Imatge principal: Fotomuntatge de Joan Laporta, Víctor Font i Toni Freixa / Laia Hinojosa