El Barça Lassa es proclama campió de la Copa Continental després d'imposar-se al Porto a la final. Els penals han donat el títol als blaugrana després d'acabar el partit igualat a tres gols (3-3, 2-3).

El Barça va vèncer l'amfitrió Barcelos (6-2) i l'equip d'Edu Castro s'ha acabat imposant als potents 'Dragoes'. Ignacio Alabart ha estrenat el marcador als 18 minuts, i Pablo Álvarez ha posat més distància al 21, però el Porto ha reaccionat i Nalo García ha ajustat el partit abans del descans.

Reinaldo García ha signat la igualada quan el partit s'encaminava al final, però encara hi ha hagut temps perquè Marc Gual avancés de nou el Barça i Helder Nunes aconseguís el 3-3, portant el partit a la pròrroga. Res a dir a la pròrroga i finalment penals.

A la tanda definitiva, malgrat que el Porto ha començat més precís, finalment una transformació de Gual i la decisió d'Alves li ha donat un nou títol internacional al Barça i la seva divuitena Copa Continental.