El Barça, en el seu afany de continuar millorant la seva plantilla, ja s'està movent per fitxar nous jugadors durant el mercat d'hivern. Malgrat que la situació econòmica del Barça continuï sent crítica i el fet de fer operacions no estigui assegurat durant el mercat d'hivern, el club ja està treballant a portar a més jugadors, i concretament, està tractant de reforçar la posició de lateral dret.

Com a reforços del Barça per a la posició que ara mateix ocupen Sergi Roberto i Héctor Bellerín, han sorgit dos grans noms contrastats i amb prou nivell per a jugar al club blaugrana, i són ni més ni menys que Benjamin Pavard i Thomas Meunier, laterals drets internacionals del Bayern de Munic i del Borussia Dortmund, respectivament.

Pavard Francia / Foto: Europa Press
Benjamin Pavard, jugador del Bayern de Múnich i de la selecció francesa / Foto: Europa Press

Benjamin Pavard, un lateral de nivell que queda lliure el 2024

El jugador francès del Bayern de Munic ja ha deixat clar que es vol anar del club alemany quan acabi la temporada, i això ha despertat l'interès del Barça, però també d'altres clubs com el Reial Madrid, que busca un recanvi per a la posició que actualment ocupen Dani Carvajal i Lucas Vázquez. El lateral dret del club bavarès és un dels millors laterals drets del món i tant Barça com Reial Madrid estaran atents a la seva situació.

El fitxatge de Pavard és una gran oportunitat de mercat, ja que el lateral francès és jove (té 26 anys), destaca per la seva solidesa defensiva i per les seves bones condicions ofensives i el preu pot veure's reduït en acabar el seu contracte en 2024. El seu valor de mercat actual és de 35 milions d'euros, però la finalització del seu contracte podria facilitar el fitxatge del jugador francès, desemborsant una quantitat menor per ell.

Meunier Borussia Dortmund / Foto: Europa Press
Thomas Meunier, jugador del Borussia Dortmund i de la selecció belga / Foto: Europa Press

Thomas Meunier, una opció contrastada

El jugador belga del Borussia Dortmund és l'altra opció que treballa el Barça per reforçar la posició de lateral dret. L'internacional belga té 31 anys, té contracte amb el Borussia Dortmund fins a 2024 i forma part dels plans del Borussia Dortmund com un dels jugadors amb més presència, encara que els seus minuts s'han vist reduïts a causa de la lesió de pòmul que va patir a l'octubre.

En acabar contracte el 2024 i tenint en compte la seva edat (31 anys), el preu del jugador no seria un gran problema. El seu valor de mercat s'acosta als 6 milions d'euros i el Barça ja es va interessar en el jugador belga als dos últims mercats de fitxatges, però el Barça finalment es va decantar per Héctor Bellerín, perquè no es va arribar a un acord amb el Borussia Dortmund i el jugador.