El Barça ha golejat l'Atlètic de Madrid en un partit excel·lent (6-1). L'Estadi Johan Cruyff ha gaudit d'una nova exhibició de les blaugrana després de l'històric 9-1 contra el Tacón, futur Reial Madrid. Les de Lluís Cortés han dominat el matx amb un doblet d'Oshoala, i els gols d'Hermoso, Mariona i dos en pròpia porta de l'Atlètic. Gran partit del Barça amb una bona assistència a l'Estadi, amb més de 4.400 persones.

Després de l’ensopegada de la setmana passada contra el Rayo (1-1), el Barça tenia la necessitat de guanyar contra l’Atlètic de Madrid. Les matalasseres han arribat a terres catalanes amb els dos partits guanyats i amb la intenció d’ampliar la distància amb les blaugranes. Però les de Lluís Cortés no ho han permès.

Jornada 3 de Lliga

Encara que som a la jornada 3 de la Primera Iberdrola, el partit d’aquest dissabte era vital per les aspiracions de guanyar el campionat. La temporada passada, l’Atlètic va ser el campió i només va perdre dos partits. Per la seva part, el Barça en va perdre dos també, però en va empatar tres.

oshoala hermoso barça femeni @FCB

FCB

Les errades en aquesta Lliga es paguen molt cares i és per això que l'exigència és màxima. Sota aquesta premissa han sortit les de Lluís Cortés. Concentrades des del minut 1, amb ganes de jugar un bon futbol i donant espectacle. I ho han aconseguit. I això que només en el minut 3 han tingut un ensurt amb el gol de Sampedro.

Tot i la diana en contra, el Barça no s’ha posat nerviós en cap moment i ha seguit jugant al seu estil. El matx ha estat atractiu amb anades i vingudes de tots dos equips fins que ha passat la mitja hora de joc. Ha estat llavors quan el domini ha estat absolut de les blaugrana. El conjunt català s’ha posat en mode killer i ha marxat als vestuaris amb un 4-1 a favor.

Oshoala es redimeix amb un doblet

Oshoala ha estat una de les més destacades en aquesta tarda de dissabte. En l’acció del segon gol ha tingut una errada imperdonable, però després s’ha redimit amb un doblet, un d’ells, un golàs. Els minuts anaven avançant i el control seguia sent de manera molt clara del Barça.

mariona barça femeni atletic efe

L’Atlètic provava de retallar diferències mitjançant els contraatacs, però la defensa blaugrana era un mur. Mapi León i Van der Gragt s’han encarregat d’allunyar qualsevol perill i han donat molta seguretat en la línia defensiva. El Barça no es cansava d’atacar i volia ampliar el marcador. El resultat ha acabat sent de 6-1. Grandiós partit de l’entitat blaugrana que serveix per donar un cop d’efecte a la competició, però això tot just ha començat.

El pròxim compromís del Barça és encara més important. Les blaugrana disputaran dimecres vinent al Johan Cruyff la tornada dels setzens de final contra la Juventus. El marge és d’un 2-0 a favor, però no es poden refiar de les italianes.