El futbol pot donar moltes voltes i en aquest Mundial de Qatar s'estan deixant algunes coses molt clares. Hi han futbolistes que estan fent un pas endavant i que es van fent un nom a nivell mundial. I aquest torneig de seleccions els pot canviar el seu futur. I aquí és on apareix, per exemple, el Barça, que està seguint un dels jugadors que està triomfant a la cita mundialista.

El Barça es fixa en Leão

El club blaugrana necessita jugadors per seguir revolucionant l'equip. Buscant un davanter centre que pugui ser suplent de Robert Lewandowski però que tingui un futur per la seva joventut, els noms que queden són pocs. Però al Mundial hi ha un jugador que és Rafael Leão, titular amb Portugal i importantíssim al Milan, que només té 23 anys.

Rafael Leao/ AC Milan
Rafael Leão celebrant un gol amb el Milan / Foto: AC Milan

El cas és que el Barça, veient que li falta un davanter centre perquè no confia en Memphis Depay, creu que Leão pot ser la solució. Com que és polivalent i un futbolista diferent, sap que podria encaixar i adaptar-se a les necessitats. I això a Xavi Hernández li agrada molt.

A més, Leão seria el el candidat número 1 per incorporar al Barça aquest mateix mes de gener. Tot i això, acaba contracte al 2024 i el seu valor de mercat és de 85 milions d'euros. Sembla, doncs, que tot i que el Barça anirà a mort a pel fitxatge, serà molt complicat d'aconseguir per un tema econòmic.

Xavi Hernández en una rueda de prensa previa a un partido de Champions League / Foto: EFE
Xavi Hernández parlant en roda de premsa / Foto: EFE

Leão, més que un futbolista

Però és que Leão també és un futbolista diferent per tot allò que té fora del món del futbol. Té una línia de roba pròpia anomenada 'Son is Son' i també és conegut com a WAY 45, que és el seu nom artístic de cantant. Un futbolista portuguès molt sorprenent en molts sentits.

S'ha de dir que el fitxatge de Leão pel Barça seria perfecte en molts aspectes. A banda del futbolístic, seria una gran aliança a nivell comercial. El cas és que WAY 45, raper emergent en el món de la música, podria triomfar encara més a Spotify, que és la seva gran plataforma i també el patrocinador principal del Barça.

Rafael Leao celebracion gol Portugal Ghana / Foto: EFE
Rafael Leão celebrant un gol al Mundial de Qatar / Foto: EFE

Per tant, veurem què passa amb Leão, que ja pensa en un nou club i deixar enrere la seva etapa al Milan. El Barça segur que serà una opció, però també apareixeran altres grans club, com és el Reial Madrid, que també segueix de molt a prop el futbolista, tal com informa l'As. Rafael Leão, però, ara només pensa en el Mundial de Qatar i en guanyar la copa amb Portugal, i després ja arribarà el moment de mirar el seu futur.