Augusto Fernández vola en una més que igualada qualificació de Moto2 i s'acaba emportant el seu primer gran èxit des que disputa el Mundial de motociclisme. El pilot madrileny ha aconseguit estrenar-se en el món de les pole positions al Circuit de Barcelona-Catalunya i continua millorant el seu rendiment a Moto2 després arribar a Montmeló amb els tres millors resultats de la seva carrera.

En la mateixa centèsima han quedat els sis primers classificats a Moto2. El millor ha estat Fernández, que a més ha registrat el crono més ràpid del cap de setmana. Però darrere seu han quedat Thomas Luthi, Sam Lowes, Jorge Navarro, Fabio Di Giannantonio i Àlex Márquez, tot separats per una exhalació.

I si els sis primers ocuparan les dues primeres files amb uns temps pràcticament calcats, qui haurà de millorar una mica, però no gaire perquè sortirà setè, és l'actual líder de la categoria: Lorenzo Baldassarri.

Augusto Fernández no és el favorit i les mirades tornaran a recaure sobre els tres primers a la general del Mundial de pilots: Baldassarri, Márquez i Luthi. Però qui porta més bona marxa és el català, el petit dels Márquez, que ha sortit vencedor de les dues últimes curses, a Mugello i Le Mans.

Qualificació GP de Catalunya de Moto2