L'Atlètic de Madrid ha perdut dos punts al Wanda Metropolitano després d'empatar contra el València (1-1). El conjunt del Cholo Simeone ha començat guanyant gràcies a una diana de Diego Costa, que ha transformat un penal provocat per Denis Cheryshev quan s'havia disputat mitja hora de partit. A la segona part, però, Dani Parejo ha silenciat el feu blanc-i-vermell amb un excel·lent llançament de falta directa quan només quedaven vuit minuts pel final.

Amb l'empat, els matalassers sumen 16 punts, tres menys que el Barça, que sí que ha fet els deures a Eibar (0-3). Aquest estiu els directius del club madrileny van signar diverses estrelles per fer oblidar l'adeu d'Antoine Griezmann, però el cert és que, mesos després, el Cholo segueix apostant pel seu estil ultradefensiu.

Aquest dissabte, el tècnic argentí ha retirat un davanter -Álvaro Morata- per introduir un migcentre defensiu -Marcos Llorente- i l'aposta no li ha sortit bé. El València d'Albert Celades s'ha crescut i finalment Parejo ha dictat sentència. El resultat: el Barça s'escapa amb tres punts de marge i el Madrid, a més, podria allunyar-se a 5 si derrota el Mallorca.