Arturo Vidal ha aprofitat aquests dies de vacances nadalenques per estar amb la família a Xile, el seu país. Allà, Vidal ha ofert una roda de premsa després de firmar un contracte amb la plataforma de pagament Direct TV. Tot i trobar-se a Xile, bona part de les preguntes que ha hagut de respondre han estat sobre els seus primers mesos com a jugador del Barça

Arturo ha reconegut que els inicis no van ser fàcils: "Al principi no em sentia al 100% i això feia que em veiés malament, però vaig aconseguir capgirar la situació. Vaig confiar en mi i vaig tirar endavant". El migcampista ha confirmat que va tenir una conversa amb Ernesto Valverde quan les coses no sortien com ell volia: "Va ser treball i esforç per poder fer el que m'agrada dins el camp. Vaig parlar amb Valverde per treballar i estar en la forma que a mi m'agrada".

Sobre la seva presència en els últims onzes inicials, el xilè no ha volgut donar per fet que s'ha guanyat un lloc com a titular: "Últimament em sento titular perquè he acabat jugant, però és una cosa del dia a dia. Si et passa alguna cosa perds el lloc perquè la competència és dura. Treballaré dur per mantenir-me dins els onze".

No obstant, Vidal ha destacat la relació que hi ha dins el vestuari blaugrana: "Em va sorprendre molt la familiaritat que sents quan arribes al vestidor del Barça". L'ex del Bayern ha afirmat el seu gran objectiu: "Em preparo per aixecar la Champions, aquest és el meu objectiu".