Arthur Melo es troba en un moment dolç de la seva carrera. El migcampista, després d'entrar al Camp Nou amb el peu dret, ha debutat amb la selecció brasilera en un partit amistós davant dels Estats Units al MetLife Stadium de Nova Jersei. (0-2). Al minut 60, Arthur ha tingut la oportunitat d'entrar al terreny de joc substituint Fred, ja amb el 0-2 al marcador.

Tot i no poder contribuir amb gols o assistències a la victòria final, Arthur s'ha guanyat la confiança de Tite i ha demostrat la seva qualitat amb la pilota als peus. L'exfutbolista del Gremio ha pogut compartir samarreta amb un esplèndid Philippe Coutinho. Neymar i Roberto Firmino han estat els dos golejadors de la canarinha.

Amb només 22 anys, Arthur ha fet els primers passos amb la pentacampiona del món poques setmanes després de fer-ho amb el Barça. Només és qüestió de temps esbrinar si el potencial que se li endevina al nou número '8' blaugrana cristal·litza en més minuts. La Copa Amèrica, que es disputarà al Brasil durant el mes de juny del 2019, pot convertir-se en el seu punt d'inflexió com a internacional.