L'Arsenal havia estat col·locat com un dels admiradors de Pedri González i de Pablo Páez 'Gavi'. Ambdós tenen contracte de llarga durada en el Barça, i són peces indispensables per a Xavi Hernández, però amb la sortida de l'entrenador egarenc, deixaran de ser intocables. Perquè Joan Laporta i Deco creuen que no són insubstituïbles, i que poden obtenir una important compensació econòmica amb les seves vendes. A més, no estan satisfets amb la seva aportació.

Sobretot, amb el canari, que és lluny de la seva millor versió, i ha demostrat ser molt propens a lesionar-se. Pràcticament no ha tingut continuïtat a les tres anteriors campanyes, i això ha provocat que en el Camp Nou estudiïn la idea de donar-los sortida si reben una oferta adequada. La situació econòmica és molt delicada, i obliga a haver de realitzar algun sacrifici, i el '8' és un ferm candidat a fer les maletes. Però el sevillà tampoc no està fora de perill.

Pedri i Gavi celebrant un gol amb el Barça / Foto: FC Barcelona
Pedri i Gavi/ Foto: FC Barcelona

Encara que sempre s'ha elogiat el seu compromís i el seu lideratge, la greu lesió que va patir fa uns mesos ha provocat que des de la junta directiva tinguin dubtes considerables amb la seva projecció. No seria el primer futbolista que no torna a ser el mateix després de trencar-se el lligament encreuat anterior del genoll, i també els dos meniscos, i és en la llista dels possibles traspassos que poden concretar per obtenir ingressos. Però no acabaran en l'Emirates Stadium.

Mikel Arteta no té interès ni a Pedri ni a Gavi, i prefereix firmar a un altre crac per reforçar la medul·lar. I en aquest sentit, ha sol·licitat a la directiva londinencs que comenci a gestionar la contractació de Kiernan Dewsbury-Hall, que ha passat a ser la principal figura del Leicester City, a causa de l'avançada edat de Jamie Vardy, i a les sortides d'Harvey Barnes i de James Maddison l'estiu passat. Ell també va tenir ofertes, però sorprenentment, va decidir quedar-se.

Kiernan Dewsbury-Hall

Malgrat el descens dels 'foxes' a la Championship, va romandre fidel a l'equip al qual va arribar amb tan sols vuit anys. Ara, amb 25, pot acabar fent les maletes, i tornar a la Premier League en els propers mesos. Però no per jugar en el King Power Stadium, on tenen l'ascens pràcticament assegurat, sinó per fer-ho en els 'gunners'.

Dewsbury-Hall, unes xifres que enamoren Arteta

Dewsbury-Hall pot actuar com migcampista, pivot defensiu o mitja punta, i ha estat capaç d'anotar 10 dianes i de repartir 10 passos de gol aquest curs, unes xifres que han enamorat Arteta, i que han servit per convèncer l'Arsenal.

Ja estan preparant una primera ofensiva valorada en 35 milions d'euros perquè s'incorpori al projecte.