Sembla que Pep Guardiola se sortirà amb la seva i Joao Cancelo no acabarà reforçant el FC Barcelona. El lateral lusità, que tornarà a finals de temporada al Manchester City després de la seva cessió al Bayern de Munic, està cridat a abandonar l'Etihad Stadium durant el pròxim mercat de fitxatges estival. 

La relació entre Cancelo i el tècnic català no és bona i això precipitaria la seva sortida, però aquesta situació ja es va presentar ara fa un any i, segons va revelar TV3 en una entrevista amb Xavi Hernández, va ser el mateix Guardiola qui es va assegurar que el futbolista portuguès no sortís cap al Barça.

Pep Guardiola rueda prensa / Foto: Martin Rickett
Pep Guardiola, durant una roda de premsa amb el Manchester City / Foto: Martin Rickett

L'Arsenal, amb tot per Joao Cancelo

Durant el darrer estiu, el Barça estava interessat a aconseguir la cessió de Cancelo i en aquests pròxims mesos ho estarà també en la seva compra. Aquestes són les fórmules de sortida que el City buscava i busca, però sembla ser que Pep Guardiola prefereix reforçar un rival directe a la Premier League que no pas el seu exequip.

De fet, el periodista Dean Jones informa que Mikel Arteta, entrenador de l'Arsenal, veu en Cancelo un futbolista perfecte per apuntalar el seu carril dret. Xavi també ho considera així, però l'entitat gunner es troba en una situació molt més favorable si es fa la mirada a l'estat financer del club i està disposat a pagar el que calgui per tal de segellar el seu fitxatge i evitar que vagi al Barça.

pep guardiola joao cancelo manchester city EFE
Pep Guardiola, agafant Joao Cancelo del coll durant un partit del Manchester City / Foto: EFE

Una operació molt semblant a la de Zinchenko

Així doncs, si Joao Cancelo acaba per sortir de l'Etihad i arribar a l'Emirates, l'operació serà molt semblant a la que es va produir amb Zinchenko durant la darrera temporada. El futbolista ucraïnès va canviar Manchester City per Arsenal a canvi de 35 milions d'euros, i encara que el traspàs de Cancelo es vaticina un pèl més car, el fet que hagi de marxar de manera forçada de Manchester podria deixar el seu preu final en una xifra molt semblant.

A més a més, Zinchenko no tenia un paper protagonista al City i ara, vestit de gunner, és tot un titular indiscutible per a Arteta. Cancelo era també titularíssim amb Guardiola abans d'esclatar la relació, però en cas d'arribar a Londres, es preveu que l'encara futbolista del Bayern de Munic esdevingui clau per a l'Arsenal i la seva nova carrera per conquerir la Premier League.

 

Imatge principal: Mikel Arteta, rient durant un entrenament de l'Arsenal / Foto. Europa Press