El Manchester City i l'Arsenal s'han col·locat com els dos millors equips de la Premier League. Fa anys que el projecte de Pep Guardiola està assentat en l'elit del futbol mundial, mentre que el de Mikel Arteta comença a néixer. Però la temporada passada ambdós clubs ja van protagonitzar una dura lluita per emportar-se la corona de la primera divisió anglesa. I encara que durant gran part de la temporada semblava que el conjunt de Londres era el que podia sortir guanyador, finalment va ser el de Manchester qui va tornar a emportar-se el títol.

Timber, en l'òrbita de l'Arsenal i el Manchester City

El Manchester City va demostrar tenir una plantilla més àmplia i més preparada per encarar la dificultat que té guanyar la Premier League. Per això, l'Arsenal encara aquest mercat de fitxatges amb un objectiu clar: reforçar la seva plantilla per continuar fent-la més competitiva i poder igualar el fons d'armari i la qualitat que té l'equip de Pep Guardiola. I per fer-ho, la secretaria tècnica Gunner ja té diversos noms al seu cap, que han d'ocupar diferents posicions.

Jurrien Timber disputant un partit amb l'Ajax / Foto: Europa Press
Jurrien Timber disputant un partit amb l'Ajax / Foto: Europa Press

El primer d'ells és el de Jurrien Timber, futbolista de l'Ajax de Amsterdam que amb tan sols 22 anys s'ha alçat com un dels laterals drets més prometedors del món. Tant l'Arsenal com el City han mostrat interès pel futbolista neerlandès, i de moment el futbolista encara no ha pres cap decisió clara. El que sí que sembla evident és que el defensa de l'Ajax no sortirà d'Amsterdam per menys de 50 milions d'euros.

City i Arsenal també es barallen per Declan Rice

Ara bé, Jurrien Timber no és l'únic objectiu de mercat que comparteixen el Manchester City i l'Arsenal. En els últims dies, la premsa esportiva britànica està plena d'informacions que relaten el fort interès que tenen ambdós clubs envers Declan Rice, migcampista defensiu de 24 anys que fa diverses temporades que rendeix a un gran nivell al West Ham, fins al punt de convertir-se en un dels millors futbolistes de la Premier League en la seva posició.

Declan Rice celebra gol West Ham / Foto: Europa Press
Declan Rice celebrant un gol amb el West Ham / Foto: Europa Press

En aquest cas, tanmateix, qui semblava que liderava la cursa per aconseguir els serveis de l'internacional anglès era l'Arsenal; no obstant això, en les últimes hores és el Manchester City qui ha entrat de ple i podria fer saltar pels aires l'acord que tenia el futbolista nascut als afores de Londres. Sigui com sigui, el que està clar és que el tracte per Rice no serà inferior als 80 milions d'euros, i que qui s'emporti el premi incorporarà un migcampista de primer nivell.