El Reial Madrid espera donar sortida a Eden Hazard, que s'ha convertit en un problema, i dels greus. No entra als plans de Carlo Ancelotti, que no li ha donat minuts aquesta temporada, i és el gran perjudicat per l'explosió de Vinicius Junior, que està sent el millor de l'equip. Això ha provocat que el '7' no surti de la banqueta, i continuï estant en el punt de mira, per les seves constants lesions, problemes físics i problemes d'actitud.

Florentino Pérez està fart del belga, i vol desfer-se d'ell aviat. Si pot ser el gener, millor. El problema és que el seu salari és molt elevat, i molt pocs clubs poden permetre's pagar-li el que cobra actualment. A això, cal afegir-li que van pagar 160 milions d'euros, i volen recuperar una part d'aquesta increïble inversió. I finalment, un altre factor en contra dels interessos de l'actual líder de La Liga Santander és el fet de què l'ex del Lilla ja tingui 30 anys.

Hazard Reial Madrid Europa Press

Eden Hazard/ Europa Press

La seva carrera està en declivi, i res no fa indicar que podrà aconseguir tornar a la seva millor versió, o almenys, a un nivell decent. Per sort, encara hi ha clubs de la Premier League que no s'obliden del nivell que va mostrar al Chelsea, i que el va fer ser considerat un dels millors jugadors de tot el planeta. Per exemple, es parlava del Newcastle United, que vol fer diversos reforços galàctics al gener, per aconseguir salvar la categoria.

Mohammed Bin Salmán volia convertir Hazard en una de les seves primeres 'bombes', però ha topat amb la negativa del futbolista. Perquè no vol anar a un equip que té moltes possibilitats de descendir, malgrat que li oferien molts diners. Al Santiago Bernabéu havien perdut l'esperança, però, per sort, ha aparegut un altre interessat: el West Ham United, un destí que és molt més del grat d'Eden.

I és que podria tornar a Londres, on tant ell com la seva família eren molt feliços, i per jugar en un club amb un projecte atractiu. El curs anterior van quedar sisens, el que va permetre que es classifiquessin a l'Europa League, després de diversos anys d'absència. I en aquest, són quarts, i somien entrar a la Champions League.

L'oferta dels anglesos, 25 'quilos'

Els 'hammers' havien guanyat força per ser el club que s'emporti a Hazard del Madrid, i Florentino Pérez estava emocionat amb poder trobar-lo sortida. Però l'operació s'ha refredat, a causa que els de David Moyes només arriben a 25 'quilos'.

David Moyes/ Agència

David Moyes/ Agència

Una oferta insuficient, ja que des de la capital d'Espanya demanen, com a mínim, 50. Caldrà veure si en les properes setmanes aconsegueixen apropar postures.

Hi ha temps de sobres.