Jagoba Arrasate va sorprendre tots fa tan sols un parell de setmanes, quan va comunicar en roda de premsa que havia pres la decisió d'abandonar la disciplina de CA Osasuna, després de molts anys en el càrrec d'entrenador. És una de les grans llegendes de l'equip, i va assumir el control el 2018, quan l'equip es trobava competint a La Liga Hypermotion. I en la seva primera temporada, va poder aconseguir l'ascens a La Liga EA Sports.

Però no només això, sinó que ha assentat al combinat navarrès en l'elit, i des d'aquell moment no han tornat a perdre la categoria. De fet, sempre han ocupat la zona tranquil·la de la classificació, i fins i tot van poder classificar-se a competicions europees per primera vegada en la seva història, en finalitzar setens l'any anterior. Una cosa que va servir per disputar les rondes prèvies de la Conference League, si bé no van poder aconseguir el bitllet a la fase de grups.

Encara i així, no es pot treure el mèrit al gran treball que ha realitzat el mànager basc, que també va aconseguir assolir la final de la Copa del Rei el passat curs, quan van ser derrotats pel Reial Madrid amb un doblet de Rodrygo Goes. Aquesta campanya estan sent més irregulars, però encara i així són novens, i es troben únicament a cinc punts del València de Rubén Baraja, de manera que poden tornar a jugar a Europa.

Rube Baraja banqueta|banc dels acusats València / Foto: Europa Press
Rube Baraja/ Foto: Europa Press

I a El Sadar estan fent tot el possible perquè Arrasate canviï d'opinió, i s'acabi quedant. Finalitza contracte el 30 de juny, però tenen intenció que ampliï el seu document de treball, amb una merescuda pujada de sou. Des de la junta directiva tenen clar que no hi ha ningú millor per liderar el projecte que l'ex de la Reial Societat i del Numancia, estan fent tot el possible perquè reculi en la seva postura, i doni una alegria a l'afició.

A la grada seria una notícia més positiva que qualsevol fitxatge estavella que pugui aterrar a Pamplona, i no perden l'esperança encara.

Arrasate ara es planteja quedar-se en Osasuna a causa de la falta d'ofertes

I segons s'ha pogut conèixer recentment, Arrasate ara es planteja quedar-se en Osasuna, a causa que no li han arribat trucades. La falta d'ofertes pot provocar que es quedi, ja que esperava tenir moltes propostes per triar la seva pròxima aventura. Però només el Sevilla, i en cas que prescindeixi de Quique Sánchez Flores, ha pensat en ell.

Quique Sánchez Flores Sevilla
Quique Sánchez Flores/ Sevilla

El seu futur encara no està resolt en absolut.