Arne Slot espera ser confirmat oficialment com a nou entrenador del Liverpool, un anunci que pot concretar-se molt aviat. Més concretament, en les properes setmanes, quan la temporada ja hagi acabat, tant per als anglesos, com per al Feyenoord Rotterdam, l'equip que encara dirigeix. Però en aquests moments ningú no té cap dubte que es convertirà en el successor de Jürgen Klopp, una responsabilitat enorme.

Des de Anfield creuen que té les condicions necessàries per aconseguir fer oblidar el mànager germànic, un dels millors de la història, i ja estan preparant una important quantitat de canvis a la plantilla. S'espera que hi hagi diverses sortides, i sobre tot, molts fitxatges, i un dels primers objectius que s'ha marcat és l'arribada de Dani Olmo, a qui considera el candidat ideal per millorar la parcel·la ofensiva, i ser un reforç de luxe.

Dani Olmo escalfament
Dani Olmo/ RB Leipzig

Així que poden repetir un nou robatori al RB Leipzig, després de portar-se a estrelles com Ibrahima Konaté i Dominik Szoboszlai en el passat. En aquesta ocasió, el protagonista seria l'internacional espanyol, que ha realitzat una campanya molt positiva, sempre que les lesions li han permès jugar. I això ha fet que els 'reds' estiguin molt interessats en la seva incorporació, igual que altres entitats de la magnitud del Bayern de Munic, del Newcastle United o del Barça.

S'ha especulat molt amb una possible tornada al Camp Nou, després d'abandonar La Masía amb tan sols 16 anys, per recalar en el Dinamo de Zagreb. Una decisió molt arriscada, però que va acabar sent l'adequada, ja que a Croàcia es va convertir en una estrella, i en la Bundesliga ha acabat d'explotar les seves virtuts. Això li ha permès ser també un fix en les convocatòries de 'La Roja', amb la qual apunta a ser important a la pròxima Eurocopa.

Dani Olmo

I en aquell moment, a Merseyside esperen poder tenir-lo a les seves ordres, deixant KO a Joan Laporta i a Deco, que estan molt interessats en poder recuperar Olmo pròximament.

Olmo té una clàusula de rescissió de 60 milions d'euros

Om, autor de vuit gols i de cinc assistències en els 25 xocs que ha disputat al llarg del curs, té una clàusula de rescissió al seu contracte que li permetria deixar el Red Bull Arena per 60 milions d'euros.

Slot demana a la directiva del Liverpool que no tinguin dubtes, i paguin aquesta xifra l'abans possible.