Leo Messi serà jugador del Barça el proper estiu. Aquesta és la idea que tenen el club blaugrana i també el jugador. Només falta que arribi l'OK de la Lliga per poder-lo inscriure i perquè el futbolista argentí accepti la proposta del Barça.

Messi, a punt de prendre la decisió sobre el seu futur

El final de Messi al PSG està escrit. Sembla impossible que es recondueixi la situació i que s'acabi quedant al Parc dels Prínceps. És per això que ja fa temps que l'astre argentí està valorant el seu futur. Els Estats Units, l'Aràbia Saudita i el Barça han estat les opcions que tenia sobre la taula. I mica en mica va descartant possibilitats i es quedarà amb la que indica el seu cor, la culer.

Leo Messi PSG / Foto: EFE
Leo Messi jugant amb el PSG / Foto: EFE

A tot això, Messi encara té contracte amb el PSG i encara és futbolista del club parisenc fins a finals del mes de juny. Aleshores es quedarà sense contracte. Tot i això, ara ja pot negociar lliurement amb el Barça i tancar el seu futur.

Messi, però, vol acabar oficialment la seva temporada al Parc dels Prínceps i després prendre la decisió definitiva. No hi ha pressa, però d'aquí menys d'un mes s'haurien d'accelerar les coses. I el Barça no pot perdre més temps, ja que Messi té paciència però no és infinita. Ja la va tenir una vegada i les coses no van sortir com tothom s'esperava.

Messi Barça 2021 / Foto: Europa Press
Leo Messi celebrant un gol amb el Barça / Foto: Europa Press

Messi vol una garantia del Barça

Tal com explica la periodista argentina Veronica Brunati, Messi i el seu entorn volen que el Barça els doni una garantia que el fitxatge és possible i que no hi haurà possibilitat que tot canviï a última hora. Els Messi volen tornar i necessiten saber del cert que poden confiar en el Barça.

Ningú vol que el factor econòmic els jugui una mala passada. I més en aquest moment d'incertesa total i en el qual tots els camins porten a una reconciliació entre el club blaugrana i Messi. Per això el Barça ja ha demanat aquest document com a garantia que Messi podrà ser inscrit.

Javier Tebas Joan Laporta / Foto: Prensa LaLiga
Javier Tebas i Joan Laporta saludant-se / Foto: Prensa LaLiga

Per tant, ja hi hauria data confirmada per tancar el fitxatge de Messi, que seria quan la Lliga enviés el document en qüestió i Messi ja estigués completament segur que tornarà al Barça. Ningú vol que es repeteixi el que va passar fa dos anys, quan el Barça ho va intentar tot, però no va poder inscriure el jugador argentí. I Messi va haver d'abandonar el Camp Nou entre llàgrimes i per la porta del darrere. Com si fos una traïció, ara es vol arreglar tot a través d'un retorn més que esperat.