Un àrbitre gallec va obligar a aturar el partit entre l'Ourense i el Marcón Atlético, del Grup 2 de la Preferent de Galícia, per culpa de la presència d'una estelada a la graderia del camp dels primers. Segons el president de l'Ourense, Modesto García, no hi va haver cap més incident que aquest que obligués a l'aturada del matx.

Poc després de l'inici del partit, el col·legiat el va aturar durant tres minuts perquè es retirés, segons va especificar a l'acta, "una bandera no constitucional de Catalunya" que havia estat col·locada per un aficionat local. El mateix àrbitre també va explicar que "després de la mediació del delegat de camp i dels jugadors, l'estelada es va treure i el partit es va poder reprendre amb normalitat".

El president de l'entitat, Modesto García, també va explicar a Catalunya Ràdio que "aquest no era el primer cop que la penya radical del club lluïa banderes independentistes, però que aquestes sempre havien estat gallegues i no catalanes". No obstant això, al mateix dirigent la situació el va sorprendre perquè "és la primera vegada que ens aturen un partit per aquest motiu" i perquè "no hi havia cap circular de la Federació al respecte, sinó que va ser una decisió particular de l'àrbitre".

El partit entre Ourense i Marcón Atlético va finalitzar amb victòria local per 5 gols a 2.