El Barça va perdre contra el PSG i va dir adeu a la Champions League. Però és que això no va ser tot perquè a banda de Ronald Araujo, el principal assenyalat del partit de tornada dels quarts de final disputat a Montjuïc, cal apuntar altres futbolistes que van suspendre. El punt de mira creix i se sumen més culpables a la derrota.

Suspensos a la defensa del Barça

Araujo és el principal suspès de la defensa culer, però no és l'únic. Jules Kounde, que va estar desactivat i saturat, no va poder frenar els seus rivals. A més, també va ser qui es va equivocar en l'últim gol del conjunt parisenc.

Un altre que no va estar al nivell va ser Joao Cancelo, cometent un penal de juvenil i sense atacar ni defensar amb cap. Més o menys el mateix que Iñigo Martínez, sense estar encertat en el gol de l'empat i desubicat en un partit decisiu quan no esperava jugar ni un sol minut.

Iñigo Martínez Barça PSG / Foto: EFE
Iñigo Martínez, decebut després d'un gol del PSG / Foto: EFE

Suspens al mig del camp del Barça

Ilkay Gündogan, que va ser molt crític després del partit, tampoc se'n salva. El futbolista alemany havia de ser un dels líders, però va passar molt desapercebut. Sense recursos davant d'un rival superior, no va servir per donar cap solució a un Barça tocat.

Gündogan havia d'aparèixer en aquesta ocasió, però no va saber llegir el partit. Ni va servir quan tenia una posició avançada ni va servir quan estava més endarrerit. El cas és que va prendre males decisions. També és cert que els seus companys no el van ajudar gens a brillar i que va enviar una pilota al pal.

Ilkay Gündogan Pau Cubarsí decepción Barça / Foto: EFE
Ilkay Gündogan, decebut després de l'eliminació del Barça de la Champions League / Foto: EFE

Suspensos a la davantera del Barça

I a la davantera també van aparèixer molts suspensos. El principal és el de Robert Lewandowski, que no va estar fi de cara a la porteria rival quan més se'l necessitava. A més, cada vegada que volia jugar la pilota o fer alguna cosa amb criteri topava amb els defenses rivals.

Però també cal destacar el mal paper de Ferran Torres i Joao Félix, que no van servir com a revulsius. Cap dels dos jugadors es va trobar còmode i tampoc van saber resoldre amb efectivitat quan van tenir l'oportunitat. Dos davanters que van passar totalment desapercebuts i millor que no haguessin sortit per no haver de canviar res de res en el joc ni en el resultat.

Ferran Torres llora decepción Barça / Foto: EFE
Ferran Torres plorant després de l'eliminació del Barça / Foto: EFE

El Barça va acabar perdent i va ser per una suma d'errades. Però també de males actuacions de diversos jugadors, que no van ser determinants i van mostrar una de les seves pitjors versions.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!