El Barça no pot desaprofitar les oportunitats que se li apareguin. Des del club blaugrana saben que econòmicament hi han problemes molt greus i que properament es podrien sumar altres dificultats financeres. És per això que no es poden deixar escapar ofertes per jugadors sobrers i Xavi Hernández està pendent de l'Aràbia Saudita.

Lenglet, en venda

Ja fa temps que el Barça sap quins són els jugadors que s'han de vendre. I també fa temps que s'està negociant amb diversos clubs per tal de confirmar sortides necessàries i, en cert sentit, obligades. I un d'aquests jugadors que no entren en els plans de Xavi Hernández és Clément Lenglet. El defensa francès no ha tingut protagonisme a la gira dels Estats Units i ben aviat podria fer les maletes.

clement lenglet barca cadiz europa press
Clément Lenglet jugant amb el Barça / Foto: Europa Press

I en els últims mesos s'ha estat negociant amb el Tottenham Hotspur, un equip punter a Anglaterra i que era el gran candidat per endur-se Lenglet. A més, és on el defensa francès havia jugat com a cedit l'última temporada. Tot i això, l'acord no era ni molt menys proper perquè econòmicament hi havia molta diferència.

El Tottenham, disposat a quedar-se en propietat Lenglet i fer una oferta de compra, no arribava a la quantitat econòmica que demanava el Barça. I és per això que s'ha anat refredant l'operació i a hores d'ara sembla bastant complicat que Lenglet acabi sent jugador del Tottenham aquest estiu.

Clement Lenglet durante un partido con el Tottenham de Champions League / Foto: Europa Press
Clément Lenglet jugant amb el Tottenham Hotspur / Foto: Europa Press

Oferta més que interessant de l'Aràbia Saudita

Però al Barça se li obre una nova oportunitat. El club blaugrana ha sabut de l'interès de l'Aràbia Saudita per incorporar Lenglet. La lliga asiàtica, en ple creixement i amb fitxatges de grans futbolistes, creu que el jugador culer pot ser una nova estrella.

I el club que el vol incorporar és l'Al-Nassr, l'equip de Cristiano Ronaldo. I el preu que el Barça podria cobrar és de 15 milions d'euros, que és el preu que sempre ha demanat el club blaugrana. Una venda optimista, però que tampoc està gens clara perquè el Tottenham encara no està descartat.

Lenglet Tottenham haciendo un pase / Foto: Europa Press - Zac Goodwin
Clément Lenglet fent una passada durant un partit del Tottenham Hotspur / Foto: Europa Press - Zac Goodwin

Ara els grans dubtes són de Lenglet, ja que el futbolista francès no té del tot clar anar a jugar a l'Aràbia Saudita. Lenglet encara té el Tottenham com a preferència i podria forçar la seva sortida en direcció a Londres encara que sigui a un preu menor. Tot i això, el Barça ara té una nova arma per pressionar el Tottenham i forçar que pagui 15 milions o més, ja que l'Al-Nassr és el nou favorit.