Alexandre Müller ha plantat cara, però no ha pogut ser un rival real per a Carlos Alcaraz. El tennista murcià, més apàtic del que estem acostumats, ha acabat superant la segona ronda de Wimbledon (6-4, 7-6 i 6-3) després de tornar a vèncer per la via ràpida sobre la gespa de la pista central de l'All England Club.

Carlos Alcaraz baixa el ritme...

Alcaraz no ha sortit igual que en el duel inaugural contra Jérémy Chardy, en el qual va semblar una piconadora a la pista central de Wimbeldon. Aquesta vegada, contra un altre francès, ha estat més espès. El tennista murcià ha tingut molts problemes de fiabilitat en el primer set, amb moltes errades no forçades i amb un primer maldecap amb 1-2 en contra i servint.

Un inici ple de dubtes d'Alcaraz ha donat esperança a Müller, el número 84 del rànquing ATP. El tennista francès, que jugava el seu segon partit a l'All England Club, ha demostrat tenir nivell per plantar-li cara al tennista espanyol. Però el primer set ha caigut de la banda del número 1 del món (6-4) i el segon també (7-6). Tot i això, en la segona mànega el jugador francès s'ha mostrat molt més sòlid i molt segur al servei. Mentrestant, Alcaraz seguia mostrant dubtes. Massa pensatiu fins que ja al tie break ha tret a passejar la seva determinació per encarrilar el partit.

... i ja pensa en la tercera ronda de Wimbledon

La millora del partit ha arribat al tercer set, quan Alcaraz ja ha començat a estar rodat i ha pogut encadenar bones decisions. Müller, sense donar-se per vençut, ha seguit competint fins al final. Malgrat tot, Alcaraz no ha volgut deixar més marge als dubtes i s'ha acabat emportant el partit amb un clar 3-0.

Però en l'últim set per fi s'ha pogut veure una bona versió d'Alcaraz. Més controlat, jugant amb intel·ligència i sense voler-se desgastar en excés. La calor i el sol, aquesta vegada sí, han estat els que han amenaçat els tennistes. A més, ha fet ús d'alguns bons punts guanyats amb servei-volea. I la il·lusió de Müller, que ha durat durant tot el duel, s'ha acabat amb l'últim crit de celebració del tennista murcià.

I ja buscant una millora després d'uns dies sense jugar un partit a Wimbledon, Alcaraz espera Jason Kubler o Nicolás Jarry a la tercera ronda. I novament, Carlos Alcaraz, amb la condició de número 1 del rànquing ATP, partirà com a gran favorit per arribar a la quarta ronda.