En les últimes setmanes han aparegut diverses decepcions en el món del futbol. I al Barça és on han tret el cap diversos dels assenyalats. Després d'unes setmanes complicades, alguns futbolistes han fet un pas endavant, però n'hi ha alguns que segueixen estancats. I un dels protagonistes per negatiu és Ansu Fati, que en el seu dia ja es va convertir en l'ovella negra de Luis Enrique Martínez a la Roja.

Ansu Fati, una decepció a la Roja

El davanter culer de 20 anys no acaba de trobar la seva millor versió. Les lesions l'han deixat tocat i sense les grans capacitats que tenia fa uns anys. I això s'ha notat aquesta temporada, quan tothom pensava que es tornaria a veure la seva millor versió. Des del Barça hi ha hagut decepció, igual que la va tenir Luis Enrique en el passat Mundial de Qatar.

Ansu Fati selección española España la Roja Mundial de Qatar / Foto: RFEF
Ansu Fati a Qatar / Foto: RFEF

Ansu Fati es va convertir en l'última gran sorpresa de la convocatòria de la selecció espanyola per a la cita mundialista. Ansu Fati va formar de l'equip espanyol per jugar a Qatar, però no va ser com es pensava. Ja el seu pare, Bori Fati, ho va deixar clar fa unes setmanes en unes declaracions que van ser molt polèmiques. I el mateix Luis Enrique també ho va deixar entreveure sense mencionar el futbolista culer: "Dels 26 futbolistes que vaig portar al Mundial, en deixaria un fora i en portaria un altre. Ara ho puc dir, encara que no diré a qui deixaria ni qui agafaria. N'hi ha un a qui m'hagués agradat portar i un altre a qui vaig portar i allò que vaig veure no era el que esperava".

Això significa que Ansu Fati està contra les cordes. Per sort, ha canviat el seleccionador espanyol. Però també és veritat que Luis Enrique li va voler donar un vot de confiança, però al Mundial va passar molt desapercebut. No va ser un jugador important per a la Roja, com gran part dels seguidors culers i espanyols pensaven.

Luis Enrique aplaudiendo / Foto: Europa Press - Robert Michael
Luis Enrique Martínez aplaudint / Foto: Europa Press - Robert Michael

Ansu Fati tampoc rendeix al Barça

I ara mateix tampoc acaba de ser protagonista al Barça. Si un gol seu fa uns partits semblava que seria l'inici del seu renaixement, finalment no ha estat així. Ha seguit sent un habitual de la banqueta culer i Xavi Hernández no ha confiat en ell.

Ansu Fati està en un moment crític a nivell futbolístic i podria ser un dels descartats al final d'aquesta temporada. És una realitat que no és l'Ansu Fati d'abans, però també que la paciència que s'està tenint en ell s'està a punt d'esgotar per complet. I si no hi ha reacció en aquest tram final de temporada, aleshores el seu destí serà lluny de Barcelona.