El Barça està planificant el futur sense Anssumane Fati. No té espai a la plantilla, i molt bé hauria de fer les coses en el Brighton & Hove Albion per guanyar-se una tornada, ja que no és un secret per a ningú que Xavi Hernández no acaba de confiar en les seves habilitats. Així va quedar demostrat durant la present campanya, en la qual no va ser titular en cap de les primeres jornades de La Liga EA Sports, malgrat el seu bon rendiment en la pretemporada.

Tampoc no va ser una peça important en l'anterior curs, jugant només com a revulsiu. En el seu préstec als 'seagulls', l'internacional espanyol espera poder recuperar sensacions i tornar a ser un dels futbolistes més prometedors del planeta, rellançant d'aquesta manera la seva carrera, però ara per ara no ho està aconseguint. Tan sols ha aconseguit un gol, i ni tan sols és titular indiscutible per a Roberto de Zerbi, encara que sí que està comptant amb oportunitats.

Joan Laporta ha perdut l'esperança amb el davanter de 20 anys, i dubta que pugui arribar a ser un dels referents del projecte en el Camp Nou. Així que prefereix traspassar-lo el pròxim estiu, abans que es devaluï encara més, i d'aquesta manera aconseguir obtenir uns ingressos considerables. A la parcel·la ofensiva ja no té espai, després de l'arribada de Joao Félix, la irrupció de Lamine Yamal, i el pròxim desembarcament de Vítor Roque.

Ansu és transferible, i estudiaran totes les propostes que rebin, i ja ha estat col·locat a l'agenda de tres clubs. El primer és el Sevilla, que té en el punt de mira a Fati, qui cal recordar que ja va jugar allà sent només un nen, abans d'ingressar a La Masía. Víctor Orta creu que és una aposta arriscada, però que podria donar un resultat interessant, encara que existeix un problema: la compensació que exigirà el Barça.

Victor Orta durant una roda de premsa amb el Sevilla / Foto: Europa Press
Victor Orta/ Foto: Europa Press

No es conformaran amb pocs diners, i tampoc no volen regalar a un crac que era considerat com el successor de Leo Messi, i que continua sent realment jove.

AC Milan i West Ham United, també interessats en Ansu

A més dels andalusos, l'AC Milan i el West Ham United també estan atents a Ansu, i mediten presentar una oferta el 2024 per aconseguir els seus serveis a títol definitiu.

La intenció de Laporta és percebre entre 30 i 40 milions d'euros per Fati, encara que en el Barça creuen els dits perquè es pugui revaloritzar en el seu periple pel Falmer Stadium.