La candidatura Sí al futur que lidera Víctor Font, precandidat a la presidència del FC Barcelona, ha anunciat avui el nom de tres conselleres que l'acompanyaran en el seu mandat si s'acaba imposant als comicis del 24 de gener.

Es tracta d'Annamari Basora, María José Balañá i Carolina Fabregat, que s'uneixen a Joana Barbany i María Teresa Andreu, un pas més en el desig de Font que la seva junta directiva sigui la que tingui més dones en la història del FC Barcelona.

Perfils diferents per al projecte de Font

Annamari Basora és llicenciada en Econòmiques i Empresarials en Investigació i Tècniques de Mercat per la UB, i PDD en IESE i actualment és la directora de comunicació i patrocinis de La Vanguardia. Sí al futur remarca que Bassora aportarà la seva experiència i coneixement a l'àrea social i institucional. "M'uneixo a Víctor Font perquè és el millor projecte, perquè és el millor candidat i perquè tenim un equip que portarà el club al segle XXI", ha afirmat Bàssora.

María José Balañá, per la seva part, és llicenciada en Medicina i responsable del sector de l'entreteniment del Grup Balañá. Com Bassora, Balañá se centrarà en l'àmbit social i institucional del club blaugrana. "Aquesta és la candidatura més seriosa i elaborada, la que necessita el Barça," ha opinat Balañá.

Finalment, Carolina Fabregat és llicenciada en Administració i Direcció d'Empreses per ESADE. Actualment es dedica a la gestió de patrimoni i a les start-ups. A més, és sòcia fundadora i directora de Food Haven. En el cas que Víctor Font venci les eleccions, se centrarà en l'àmbit econòmic del Consell Directiu. "Cal tornar a fer que el Barça sigui un club respectat a nivell d'imatge, de gestió econòmica i de resultats esportius", ha afirmat Fabregat.

Anunciats els noms, la seva presentació oficial se celebrarà demà divendres, durant un acte en el qual Sí al futur reflexionarà sobre el paper de la dona en l'esport.

 

Imatge principal: Annamari Basora, María José Balañá i Carolina Fabregat / @sialfutur

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat