El Manchester United intentarà 'pescar' de nou en el Reial Madrid el pròxim estiu, després d'emportar-se Raphaël Varane o Casemiro en els últims anys. Ambdós eren titulars indiscutibles, però decidissin provar sort en un altre conjunt, i iniciar un nou desafiament, després d'haver guanyat absolutament tots els títols possibles a la capital d'Espanya. Es van veure temptats per l'oportunitat de conèixer la sempre atractiva Premier League, i la proposta econòmica era pràcticament irrefusable.

Així que van demanar a Florentino Pérez que permetés les seves marxes, i el president, com a mostra d'agraïment, no va oposar resistència en cap moment. Això sí, a canvi va percebre una compensació molt important per dos cracs que són llegendes en el Santiago Bernabéu, però que ja no es trobaven en el seu millor moment, i a més tenien una edat molt avançada. I la realitat és que no han acabat de triomfar en l'entitat anglesa.

Raphaël Varane

Perquè s'han trobat amb un projecte en ruïnes, i amb una situació institucional molt delicada. Erik Ten Hag havia de ser el nou sir Alex Ferguson, i l'heroi que rescatés als 'red devils' de la profunda crisi que viuen, però no ho ha aconseguit, i de fet corre el risc de ser destituït pròximament, si els resultats no milloren. La directiva està pensant a fer molts canvis, i s'espera que hi hagi una reconstrucció de plantilla, per enèsima vegada.

I entre els noms que s'han marcat com a objectius ens trobem amb el de David Alaba. Desitgen millorar la línia defensiva, i és per això que tenen l'internacional austríac en la llista de la compra. Volen aprofitar que al Madrid no acaben d'estar satisfets amb la seva aportació, que ha estat molt irregular, i no sembla ser intocable, ja que pot perdre la titularitat quan Eder Militao es recuperi, i en cas que arribi un altre central de primer nivell.

David Alaba

Florentino Pérez no està del tot satisfet amb el '4', que ha estat molt per sota del rendiment del seu company en l'eix de la rereguarda, Antonio Rüdiger, i per tant podria pensar-se la idea de traspassar-lo.

Alaba, taxat en un mínim de 40 milions d'euros

Alaba està taxat en 40 milions d'euros, i el Madrid no estudiarà cap oferta que sigui inferior a aquesta xifra. Florentino Pérez té una bona oportunitat per aconseguir treure una considerable plusvàlua per un futbolista que va arribar totalment gratis fa una mica més de dos anys, i que ja té 31 anys.