El Reial Madrid vol posar fi a l'etapa d'Isco Alarcón com a jugador blanc de qualsevol manera. El mitjapunta de Arroyo de la Miel acaba contracte a final d'aquesta temporada, però la seva incidència a l'equip és mínima, i ha tingut actituds que incideixen negativament en la química de l'equip, una cosa que Ancelotti i Florentino Pérez no volen tolerar.

La Fiorentina somia amb Isco

És un dels diversos jugadors que són a la rampa de sortida, i en les últimes setmanes se l'ha relacionat amb el Milan o amb el Sevilla, per citar alguns dels equips que han temptejat el fitxatge del migcampista andalús. El Madrid vol que surti per estalviar-se la part de la fitxa proporcional als mesos que li queden de contracte, i perquè no li aporta res a l'equip. Ancelotti pensa que el seu rol l'ha d'ocupar Dani Ceballos, que va tornar a jugar uns minuts després de cinc mesos lesionat, i sembla que es quedarà fins a final de temporada.

Isco Reial Madrid Europa Press

El Madrid vol llançar a Isco / Europa Press

Però Isco s'ho està prenent amb calma. Sap que si acaba el contracte i espera a l'estiu per canviar d'equip podrà cobrar una suculenta prima  de fitxatge, però diria adeu gairebé definitivament al Mundial de Qatar, que es disputarà a final d'aquest 2022. Als ja esmentats Milan i Sevilla cal sumar-li un altre equip que ha trucat a la seva porta per emportar-se'l aquest mateix mes de gener, la Fiorentina.

La Viola vol tornar a ser un equip gran a Itàlia, i va camí de fer-ho. La seva irrupció més important ha estat el davanter Vlahovic, que ja sona per als grans d'Europa, però en aquest mateix mercat hivernal han fitxat a l'extrem Jordan Ikoné, previ pagament de 14 milions al Lilla, i han tancat la cessió amb opció de compra de Krzysztof Piatek, afegint més pólvora en atac.

Ell té l'última paraula

Isco seria el colofó a un gran mercat per a ells, i el Madrid no s'oposarà a la seva sortida, i podria fins i tot deixar-lo marxar gratis, sense demanar un traspàs, o fins i tot acordar una cessió. Els italians no poden pagar-li els 6,5 milions de sou que té, però sí que té la capacitat d'oferir-li una xifra temptadora. Per exemple, Ribéry va cobrar 4 milions d'euros cada una de les dues temporades que va jugar a Florència.

Vlahovic balon Spezia EFE

Isco compartiria equip amb Vlahovic, el davanter de moda a la Serie A / EFE

A la Fiore hi ha optimisme i creuen que se'l podrien endur sense haver de pagar traspàs, però potser la part més complicada sigui posar-se d'acord amb el jugador. Les seves exigències econòmiques són altes, però el projecte que la Viola té per oferir és atractiu.

Un equip en creixement i on els espanyols han sabut triomfar. Allà es retrobaria amb José Callejón i Odriozola, i ho faria en una de les ciutats amb més encant d'Itàlia. Els florentins volen vendre-li tot el pack a Isco, que al final té la paella pel mànec i pot decidir sobre el seu futur.