El Reial Madrid ja ha deixat tancat un fitxatge a França, que és el de Kylian Mbappé, com tots sabem. Florentino Pérez porta molt temps treballant en arribar a un acord amb l'estrella del Paris Saint-Germain, que és un objectiu prioritari conegut des de fa anys. I sembla que per fi ha aconseguit la seva missió, ja que després de molt temps provant sort, tot fa indicar que per fi acabarà vestint de blanc a partir d'estiu.

Aprofitant que el seu contracte finalitza el 30 de juny i no té intenció de renovar amb Nasser Al-Khelaïfi, en el Santiago Bernabéu han deixat tot emparaulat perquè aterri en el projecte. Encara que no és l'únic reforç que aterrarà procedent de la Ligue1, ja que Carlo Ancelotti també ha sol·licitat la incorporació d'un altre futbolista que considera que és molt necessari. I per a sorpresa de ningú, estem parlant de Leny Yoro, una de les grans promeses del futbol mundial.

Leny Yoro Losc Lille
Leny Yoro/ LOSC Lilla

La seva arribada és fins i tot més prioritària que la del campió del Mundial de Rússia, i ja es van plantejar seriosament l'opció de firmar-lo el mes de gener passat, a causa de la plaga de lesions que hi havia. Però finalment van optar per deixar tot paralitzat fins a l'estiu, a causa de les elevades pretensions econòmiques que havia mostrat el seu club, el LOSC Lilla. Tanmateix, poc podran fer per retenir-lo durant molt més temps, a causa que queda lliure en 12 mesos.

Encara està en edat juvenil, ja que tan sols té 18 anys, però ja és un fix al primer equip, i s'ha convertit en un dels millors defenses del campionat gal. I la seva increïble progressió ha provocat que figuri a l'agenda de grans conjunts, com el Liverpool, el Manchester United, el Bayern de Munic, l'Atlètic de Madrid, el Borussia Dortmund o l'Arsenal. Però el mateix futbolista ha deixat clar que només pensa a jugar al Madrid.

Leny Yoro

I Yoro ja tindria tot pactat amb Florentino Pérez, i estarà a les ordres d'Ancelotti, que demana l'arribada d'un central que ocupi la plaça de Nacho Fernández, que té els dies comptats. A més, no se sap quan podrà tornar David Alaba.

L'acord entre clubs, el pas més complicat

Però encara queda el pas més complicat, que és arribar a un acord entre clubs. Perquè el Lilla està demanant entre 50 i 55 milions d'euros per obrir les portes de sortida a Yoro, mentre que el Madrid no té intenció de superar els 35 'quilos'.

No obstant això, Florentino Pérez està convençut que podrà presentar-lo juntament amb Mbappé.