Massimiliano Allegri pot tancar pròximament la contractació d'un jugador per a la Juventus de Torí. Perquè s'ha marcat un objectiu prioritari en el Reial Madrid, i ha demanat a la directiva que faci tot el que sigui necessari per aconseguir el seu fitxatge al pròxim mercat estival. El futbolista en qüestió és Álvaro Odriozola, que ha tret profit de la seva cessió en la Fiorentina, i s'ha convertit en una de les sorpreses positives de l'any en la Serie A.

Florentino Pérez li va llançar a la desesperada en els últims compassos de l'estiu passat, ja que no entrava en els plans de Carlo Ancelotti. Per a la seva posició, lateral dret, ja tenia Dani Carvajal i Lucas Vázquez, i no volia saber res del basc, que semblava estar clarament estancat. El curs anterior, amb Zinedine Zidane com a entrenador, no va tenir gairebé continuïtat, a causa de les seves constants lesions, i sempre que va jugar va deixar bastant a desitjar.

Alvaro Odriozola EuropaPress

Álvaro Odriozola/ Europa Press

Per aquesta raó, ja ningú no esperava que fos capaç de recuperar el seu millor nivell, i tornar a cridar l'atenció dels millors conjunts d'Europa. No obstant això, així ho ha fet, i en el Santiago Bernabéu tenen pensat fer negoci amb la seva marxa. Aprofitaran que té diversos pretendents, i provaran de recuperar els prop de 30 milions d'euros que van pagar en el seu moment, el 2018. Una aposta que mai no havia quedat justificada.

Odriozola pot tenir una nova revàlida, aquesta vegada, en l'Allianz Stadium. Al Madrid sempre va haver de suportar dures crítiques, i en la seva cessió de vuit mesos en el Bayern de Munic les coses no li van anar gaire millor, ja que tampoc va tenir minuts. Això si, pot presumir d'haver conquerit un triplet, i de formar part de la plantilla que va guanyar la Champions League el 2020, amb golejada al Barça inclosa en els quarts de final, amb aquest humiliant vuit a dos.

L'ex de la Reial Societat, que ja té 26 anys, està molt il·lusionat per la idea de seguir la seva carrera en la 'Vecchia Signora'. A més, ha manifestat que se sent molt còmode a Itàlia, i s'ha adaptat a la perfecció al país transalpí.

Álvaro Morata, més a prop de quedar-se que d'anar-se'n

En la Juve, Odriozola podria tenir com a company Álvaro Morata. Perquè estan decidits a quedar-se'l en propietat, per ordre d'Allegri, que desitja retenir a l'ex del Chelsea, que encara pertany a l'Atlètic de Madrid. Tanmateix, no entra en els plans de Diego Pablo Simeone, i ha sol·licitat a Enrique Cerezo que el col·loquin a la venda.

alvaro morata juventus italia europa press

Álvaro Morata/ Europa Press

Després de ser molt a prop de mudar-se al Camp Nou al gener, el madrileny es va quedar a Torí, malgrat la contractació de Dusan Vlahovic.

I sembla molt probable que segueixi diverses campanyes més.