La Juventus de Torí està sent, un altre any més, una de les grans decepcions de la temporada a Europa. No aconsegueixen redreçar el rumb, i cada curs empitjoren els seus resultats. De moment, ocupen la meitat de la taula en la Serie A, i no han guanyat ni la meitat dels partits que han disputat. Ja estan a molts punts del líder, el sorprenent SSC Napoli, i costa creure que puguin tornar a conquerir el 'Scudetto', del qual van ser els grans dominadors durant gairebé una dècada.

Encara que el pitjor és que tampoc no podran estar en vuitens de final de la Champions League, i el més probable és que acabin havent de conformar-se amb jugar l'Europa League. Massimiliano Allegri està rebent moltes crítiques, però encara compta amb la confiança de la directiva. I el tècnic italià es defensa de les acusacions, assegurant que no té una plantilla prou competitiva. Per això demana reforços a l'hivern.

En especial, a la parcel·la ofensiva, on creu que hi ha més carències. Així que exigeix nous fitxatges, i un dels primers objectius que s'han marcat juga en el Barça. Estem parlant de Ferrán Torres, pel qual ja es van interessar en el passat, quan encara militava en el València. És un vell objectiu, i pretenen aprofitar la poca continuïtat que té a les ordres de Xavi Hernández per poder aconseguir els seus serveis a un preu raonable.

Ferran Torres Alfonso Pedraza Barça Vila-real / Foto: EF
Ferran Torres/ Foto: EFE

Joan Laporta i Mateu Alemany estan decidits a traspassar a l'ex del Manchester City, que va costar més de 50 milions d'euros, i estudiaran totes les ofertes que arribin. Consideren que és una peça totalment prescindible, i que no poden deixar escapar l'oportunitat de recuperar una part de la inversió que van realitzar per ell. Així que creuen els dits perquè l'interès de la 'Vecchia Signora' es tradueixi en una proposta interessant.

Malgrat que només porta un any en el Camp Nou, el descontentament amb l'internacional espanyol és enorme, i hi ha poques esperances que algun dia arribi a convertir-se en un futbolista determinant i decisiu.

Xavi és l'únic que continua confiant en Ferrán

Ferrán s'ha quedat sol en el Barça, i ni la directiva ni l'afició no creu en ell. De fet, en més d'un partit ha estat esbroncat per la grada, i únicament Xavi continua confiant en les seves capacitats i donant-li minuts. Encara que a favor de Torres cal dir que contra el Vila-real va ser bastant encertat.

Això, lluny de provocar que Laporta es replantegi millor la seva possible marxa, li ha donat ànims per intentar desfer-se d'ell, aprofitant que s'ha revaloritzat una mica. I confia que continuï fent-ho durant el Mundial de Qatar.