El Circuit Professional de Pàdel ha anunciat aquest dijous que l'esportista català assumirà el càrrec d'adjunt a la Presidència, que ostenta Ramón Agenjo des de 2017.

WPT fa un pas més en la creació del seu nou projecte de la mà d'un dels esportistes més premiats en la història de l'esport espanyol. Corretja (Barcelona, 1974) aportarà la seva experiència i coneixement en l'organització i gestió de grans esdeveniments esportius.

Corretja va completar una reeixida carrera en la qual va assolir el número dos del rànquing mundial. Campeón del mític Torneig de Mestres de 1998, va ser integrant de l'equip que conquerir la Copa Davis el 2000, bronze olímpic a Sidney al costat d'Albert Costa, doble finalista en Roland Garros el 1998 i 2001 i vencedor de 17 tornejos ATP.

Va destacar per la seva tasca com a representant dels tenistes professionals, arribant a ser president del consell ATP el 1997.

"Estic orgullós i il·lusionat de formar part de la companyia que ha transformat el pàdel en un esport professional de primer nivell mundial. Des d'ara els meus esforços es centraran en aportar la meva experiència al nou projecte, que estic convençut que serà del grat tant dels jugadors com de les jugadores del Circuit", ha assenyalat Corretja.

Per la seva part, el president de World Padel Tour, Ramón Agenjo, ha volgut compartir l'"orgull" que significa per a l'organització "incorporar a un referent com Àlex". "Amb ell afrontarem una nova etapa omplerta de desafiaments que ens portarà de segur a situar la competició en l'avantguarda del segle XXI per satisfer les necessitats de jugadors i aficionats", va concloure.