Nervis al Bayern de Munic i a Alemanya perquè una de les estrelles marxarà en direcció al Reial Madrid. I Florentino Pérez haurà aconseguit un dels seus principals objectius d'aquest proper estiu. El club blanc té previst fer alguns fitxatges molt importants i per això està capacitat per assaltar el club bavarès i endur-se un dels seus jugadors més destacats de la plantilla.

Alphonso Davies, més a prop del Reial Madrid

El cas és que el Reial Madrid, tot i no haver fet cap comunicat oficial, té pràcticament fet el fitxatge d'Alphonso Davies. Una notícia que ja fa temps que s'explica des de la premsa de Madrid i que també donen per fet des d'Alemanya. I podria ser que ja no hi hagués marxa enrere.

El lateral esquerre canadenc, que ha crescut i s'ha convertit en un dels millors del món al Bayern de Munic, acaba contracte a l'estiu del 2025 i si no hi ha renovació i li podrien obrir la porta de sortida d'aquí a uns mesos. La realitat és que Davies fa temps que espera el Bayern, però com que no hi ha hagut cap intenció de negociar fins fa poc, el canadenc ja ha pres la determinació de canviar de club. I el Reial Madrid seria el seu destí preferit.

Alphonso Davies Bayern de Munich / Foto: Europa Press - Nigel Keene
Alphonso Davies jugant amb el Bayern de Munic / Foto: Europa Press - Nigel Keene

Alphonso Davies no rendeix al Bayern de Munic

"Tothom es pregunta què li passa a Davies, fins i tot els rivals!", publica el diari alemany Bild. I els seus comentaris també deixaven entreveure que la seva etapa al Bayern sembla pràcticament acabada. Davies ja no juga amb ganes i ja no brilla sobre la gespa. I també deixen caure que "està flirtejant amb un fitxatge pel Reial Madrid". Una sensació que també és compartida pels aficionats del Bayern i pel seu màxim responsable de l'àrea esportiva, Max Eberl, que també reconeix el baix rendiment que està mostrant Davies.

Aquesta és una manera de confirmar que les sospites que arriben des d'Alemanya és que Davies pensa més en el Reial Madrid que en el Bayern de Munic. Fora de la Copa Alemanya, sense opcions a la Bundesliga i sabent que a la Champions League no s'està brillant com s'esperava. I per això Davies pensa en altres coses.

Alphonso Davies y Gnarby durante un partido del Bayern de Munich / Foto: EFE
Alphonso Davies celebrant un gol / Foto: EFE

Tot i això, no es pot descartar res, ja que el Bayern de Munic podria tornar a convèncer Alphonso Davies, que serà qui tingui l'última paraula. Si no hi ha un canvi d'actitud per part del Bayern, Davies marxarà cap al Reial Madrid. Un adeu sonat i que seria, sense cap mena de dubte, un fitxatge estrella per al Reial Madrid.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!