El Reial Madrid busca com resoldre els problemes del present, però també busca com resoldre els problemes que li vindran al damunt en els propers mesos. I tot tindrà a veure amb la posició d'entrenador i què fer amb Xabi Alonso, que està a la llista de futuribles des de fa temps. L'exfutbolista del Reial Madrid podria tornar a casa.

El Reial Madrid podria perdre Carlo Ancelotti

El Reial Madrid té un problema amb la posició d'entrenador. El cas és que Carlo Ancelotti acaba contracte al final d'aquesta temporada i tindria mig decidit acabar fitxant per la selecció del Brasil. Després d'una llarga trajectòria en el futbol de clubs, ara li toca ser entrenador d'una gran selecció. I la Canarinha és una opció molt atractiva que el tècnic italià no hauria de deixar escapar.

És per això que des del Reial Madrid fa temps que estan valorant possibles opcions. HI han diversos candidats sobre la taula, igual que Ancelotti, que no es descarta que pugui acabar renovant en cas d'extrema necessitat del Reial Madrid. L'entrenador italià no voldrà marxar malament del Santiago Bernabéu i voldrà ajudar fins a l'últim dia. Tot i això, ara mateix es contempla més la sortida que la continuïtat.

Carlo Ancelotti Real Madrid / Foto: EFE
Carlo Ancelotti aplaudint / Foto: EFE

Xabi Alonso, entre el Reial Madrid i el Liverpool

I una de les opcions més realistes és la de fitxar Xabi Alonso, exfutbolista del club blanc, que ara és entrenador del Bayer Leverkusen. I aquest interès és molt evident perquè està fent una gran feina a Alemanya i és un dels entrenadors revelació de la temporada. A banda del Reial Madrid, que és qui fa temps que el contempla com a relleu d'Ancelotti, també hi ha competència.

Les últimes informacions apunten que el Liverpool seria l'altre gran candidat a endur-se Xabi Alonso. El club anglès estaria disposat a deixar marxar Jürgen Klopp i començar a pensar en un nou cicle amb l'entrenador basc a la banqueta. I el més inquietant de tot és que podria ser una oferta més bona que la del Reial Madrid i que ja tindria l'OK.

Xabi Alonso entrenador Bayer Leverkusen / Foto: Europa Press
Xabi Alonso donant indicacions durant un partit del Bayer Leverkusen / Foto: Europa Press

Tot i això, des d'Alemanya arriben més informacions. Fernando Carro, el director general del Bayer Leverkusen, apunta que perquè Xabi Alonso marxi "no necessites una clàusula". I també ha explicat que "no obligarem ningú a quedar-se si ell no es vol quedar, volem que es senti tan feliç i tan bé amb nosaltres que realment només es vulgui quedar i aquest és el nostre objectiu”.

I sobre possibles opcions de marxar al Reial Madrid o al Liverpool, la resposta és una mica més clara: "No hi ha res al paper que permeti a Xabi anar-se'n a un antic club. Però de vegades els acords que no estan al paper també són acords. Sabem que si necessita fer algun moviment en el futur podrem parlar amb cadascun de nosaltres". Per tant, porta oberta de bat a bat a poder canviar de club, però s'espera que acabi la temporada dirigint el Bayer Leverkusen.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!