El Comitè de Competició ha decretat l'ajornament del partit que aquest dimecres havien de disputar l'Alcorcón i el CE Sabadell a Santo Domingo corresponent a la setena jornada de la Lliga Smartbank. El motiu: cinc nous jugadors del quadre madrileny han donat positiu en coronavirus en alguna de les proves realitzades durant els últims dies.

L'entitat madrilenya ha anunciat aquesta matinada que quinze futbolistes han donat negatiu i cinc positiu en alguna de les diverses proves realitzades els dies 18, 19 i 20 d'octubre. Aquests cinc jugadors positius s'uneixen a la llista d'altres tres i un membre del cos tècnic detectats fa quatre dies, en la prèvia del partit contra la Ponferradina que finalment es va ajornar.

"Per tal de garantir la màxima traçabilitat també s'estan realitzant proves a un nombre extens d'empleats, si bé des del primer positiu del dia 16 hi ha una instrucció de teletreball generalitzat i la presència de personal no esportiu a l'estadi és mínima des del dia 16 d'octubre", ha informat el club.

"Totes les persones que han donat positiu en algun test es troben bé i també en el seu entorn personal pròxim. S'estan aplicant de manera exhaustiva tots els protocols vigents i també s'han aplicat mesures addicionals de control per iniciativa pròpia del club", ha subratllat l'Alcorcón en el seu comunicat. 

Com que el partit se suspèn, el Sabadell seguirà ocupant la darrera posició de la Lliga Smartbank durant algunes jornades més. Per ara, els vallesans han perdut els cinc partits que han disputat a la categoria de plata.