Paco Alcácer és l'home de moda a Dortmund. I ara, també a Espanya. El davanter del Barça allarga el seu estat de gràcia amb un doblet en la victòria sense discussió de la 'roja' contra Gal·les (1-4). L'equip de Luis Enrique segueix destrossant els seus rivals i greixa la màquina de cara al pròxim partit de la Lliga de les Nacions contra Anglaterra a Sevilla.

Els gols i els minuts

Les portes de la selecció espanyola s'han tornat a obrir per a un Alcácer que només ha tardat vuit minuts en aprofitar l'oportunitat. El davanter valencià ha caçat una pilota morta a dins de l'àrea per fer el primer gol del partit amb un xut que ha entrat per l'escaire de la porteria gal·lesa. A la mitja hora de joc, el '9' del Borussia Dortmund ha fet el 0-3 després del gol de Sergio Ramos, de cap. Alcácer, una altra vegada dins l'àrea, ha signat el seu novè gol de la temporada... en només 200 minuts.

La selecció espanyola havia trobat el camí del gol en els primers tres xuts a porteria. Efectivitat màxima per deixar resolt abans d'hora el partit amistós a Cardiff que Gareth Bale, estrella local, veia des de la graderia.

Luis Enrique ha aprofitat el descans per fer canvis i provar coses noves. Marc Bartra, que tornava a una convocatòria de la 'roja' després d'haver-se quedat fora de la llista del Mundial de Rússia, ha tancat la golejada amb un gol a la sortida d'un córner. El central del Betis ha aprofitat la segona assistència de Suso, un dels noms propis d'aquest amistós.

Gal·les, a través de Vokes, ha maquillat el resultat en l'última jugada. Sergio Busquets, únic blaugrana de la convocatòria, no s'ha cordat les botes i apunta a titular contra els anglesos el pròxim dilluns 15 d'octubre al Benito Villamarín.