El Paris Saint-Germain ha fet marxa enrere a última hora amb la incorporació d'un jugador que tenien totalment tancat, com era Gabriel Moscardo. Després d'haver anunciat i presentat a Lucas Beraldo, que ha aterrat procedent del São Paulo, esperaven poder fer el mateix amb la perla del Corinthians durant els propers dies. L'acord era total, i Nasser Al-Khelaïfi estava preparat per pagar els 20 milions d'euros que costava l'operació.

Però quan el prometedor centrecampista ja es trobava a la capital de França, preparant-se per passar la revisió mèdica, ha sorgit un imprevist que en l'últim moment ha impedit que pugui posar-se a les ordres de Luis Enrique. L'asturià l'esperava amb els braços oberts, ja que confiava que pogués convertir-se en una peça important, traient-li la titularitat a Manuel Ugarte, el qual van fitxar del Sporting de Portugal a canvi de 60 'quilos' l'estiu anterior, i va començar amb molta força, però ha quedat assenyalat per l'entrenador asturià.

Gabriel Moscardo Corinthians
Gabriel Moscardo/ Corinthians

Tanmateix, l'internacional brasiler sub 23 no serà l'elegit finalment, després que els metges li diagnostiquessin una lesió al turmell que li obligarà a passar per la sala d'operacions, i el tindrà aproximadament tres mesos de baixa. Un factor que ha provocat que en el Parc dels Prínceps decideixin no apostar per ell, i renunciar a la seva compra quan ja estava tot a punt per a l'anunci oficial. I això és una gran notícia per al Barça.

Deco havia recomanat personalment a Joan Laporta la firma de Moscardo, després de la de Vitor Roque, ja que està convençut que pot ser un reforç molt interessant, i té les qualitats necessàries per triomfar a La Liga EA Sports. És un dels successors que en el Camp Nou estudien per fer oblidar a Sergio Busquets, i poder fer fora a Oriol Romeu, que no té ni present ni futur en la disciplina dirigida per Xavi Hernández.

Gabriel Moscardo

La notícia que el PSG havia estat el guanyador de la subhasta havia provocat que s'oblidessin de la perla de 18 anys, però ara tenen una nova oportunitat per aconseguir els seus serveis.

El Barça esperarà Moscardo a l'estiu

Ara per ara, el Barça no té intenció de fer cap proposta per Moscardo, ja que seria necessari fer un esforç econòmic per inscriure'l, i no creuen que sigui necessari en no poder jugar fins al mes d'abril.

Però Laporta i Deco estan disposats a esperar-lo fins a l'estiu, sempre que no es comprometi amb cap altre equip abans.