El Paris Saint-Germain tampoc no perd detall de tot el que succeeix al Manchester City. Estan molt atents a qualsevol novetat, i Nasser Al-Khelaïfi també pot aprofitar-se de la sanció històrica que s'arrisquen a rebre els anglesos. Encara que això també ha de servir com a punt d'inflexió per a l'entitat dirigida per Christophe Galtier, que molts demanen que sigui investigatda per presumptes irregularitats financeres en els últims anys.

De moment no hi ha notícies sobre el càstig que poden percebre els 'skyblues', encara que la Premier League ha arribat a amenaçar-los de ser exclosos de la competició, o de treure'ls molts punts. El primer que es va pronunciar sobre aquest tema, sense voler parlar-ne massa, va ser Pep Guardiola, que ja va advertir la directiva que, en cas que es confirmin les sancions, ell seria el primer que marxaria. No li importa el fet d'haver renovat el seu contracte fa poc.

Pep Guardiola descontentament / Foto: Europa Press
Pep Guardiola/ Foto: Europa Press

I si el tècnic català opta per abandonar l'Etihad Stadium, poc tardaria a començar a rebre múltiples trucades. Ara per ara, s'ha filtrat que la federació brasilera de futbol ha recuperat l'esperança, i encara té fe en convèncer a l'ex del Barça i del Bayern de Munic perquè sigui el successor de Tite i es converteixi en seleccionador. Però des del Parc dels Prínceps no ho posarien tan senzill, i també intentarien la seva contractació.

Al-Khelaïfi no està gens satisfet amb la feina que està realitzant Galtier, ni amb les sensacions i els resultats que han obtingut recentment. L'eliminació en copa contra l'Olympique de Marsella ha estat molt dolorosa, i pitjor es poden posar les coses si són eliminats de la Champions League en primera ronda. Els pesos pesants del PSG demanen un canvi de tècnic, i sense anar més lluny, Kylian Mbappé ha posat el nom de Zinedine Zidane sobre la taula.

Però Leo Messi no ho ha dubtat ni per un instant, i mentre estan en converses per ampliar el seu vincle, ha recomanat que estiguin molt atents al futur de Guardiola.

El PSG oferiria un xec en blanc a Guardiola

Guardiola ja és el tècnic més ben pagat del planeta, i en cas d'aterrar en el PSG, ho continuaria sent. Perquè Al-Khelaïfi li col·locaria un xec en blanc, i estaria disposat a pagar-li absolutament tot el que demani. I, per descomptat, també podrien portar qualsevol fitxatge que sol·licités.

Acabaran retrobant-se Pep i Messi després de més d'una dècada?