Kylian Mbappé ja té decidit que aquesta serà la seva última temporada al Paris Saint-Germain. El davanter francès li va comunicar el passat mes de febrer a Nasser Al-Khelaïfi que abandonaria el PSG a final de temporada i ja tindria un acord emparaulat amb el Reial Madrid, que obtindrà els seus serveis com a agent lliure. Un moviment que revolucionarà per complet el futbol europeu i que està aixecant molta polèmica a França, sobretot veient les últimes actuacions que ha firmat l'estrella gal·la.

Kylian Mbappé i el Paris Saint-Germain, més distants, que mai

I és que, en els dos últims partits de Ligue 1, Luis Enrique ha decidit substituir Kylian Mbappé en el minut 60 i 45 a causa del baix rendiment que estava oferint. Dues decisions totalment inesperades que han molestat Mbappé. De fet, segons ha recollit el diari AS, jugador i entrenador van mantenir una reunió privada dissabte passat, l'endemà del partit contra el Monaco. El tècnic va al·legar que no el veia al seu millor nivell i que ja estava pensant en la temporada que ve, quan no podran disposar del seu talent.

Luis Enrique saludant Kylian Mbappé durant un entrenament del Paris Saint-Germain / Foto: EFE
Luis Enrique saludant Kylian Mbappé durant un entrenament del Paris Saint-Germain / Foto: EFE

Mbappé no va acabar d'entendre-ho, però l'ha acceptat sense cap problema. Dimarts vinent s'enfronten a la Reial Societat amb l'objectiu de confirmar el 2-0 que van aconseguir al Parc dels Prínceps i classificar-se per als quarts de final de la Champions League, el títol que ni el PSG, ni la seva màxima estrella no han pogut aixecar encara. El compromís del '7' parisenc amb el club de la seva ciutat sembla innegable i farà tot el que estigui a les seves mans per aixecar aquest preuat trofeu, però Nasser Al-Khelaïfi li ha demanat també alguns esforços econòmics que semblen complicats de complir.

Les pretensions del Paris Saint-Germain amb la sortida de Kylian Mbappé

El primer d'ells, ja l'ha complert: Kylian Mbappé perdonarà els 80 milions d'euros que havia de percebre l'estiu passat per la seva primera de fidelitat. Aquest gest ha estat molt apreciat per part del Paris Saint-Germain, però Nasser Al-Khelaïfi en vol més. Segons ha informat el periodista Abdellah Boulma, el PSG vol que Mbappé cedeixi part dels ingressos que percebrà del Reial Madrid en forma de prima de fitxatge.

Kylian Mbappe, preocupat durant un partit del Paris Saint Germain / Foto: Europa Press
Kylian Mbappe, preocupat durant un partit del Paris Saint Germain / Foto: Europa Press

S'espera que el conjunt blanc, sabent que no paguessin cap cost de traspàs, aboni entre 100 i 150 milions d'euros de prima de fitxatge a Kylian Mbappé. Una xifra molt elevada que podria acabar en el conjunt parisenc. Encara falten que les dues parts es reuneixen per definir com serà la sortida, però sembla que ja es coneixen les condicions que li proposarà el club parisenc. Faltarà veure si l'estrella gal·la acaba acceptant o opta per abandonar el club en el qual ha estat set anys per la porta del darrere.