El Reial Madrid continua buscant un davanter centre que permeti fer rotacions, i donar descans a Karim Benzema. Encara que ara mateix la gran obsessió de Florentino Pérez és donar sortida a tots aquests jugadors que no entren en els plans de Carlo Ancelotti, no descuiden la recerca d'un nou reforç que acabi amb aquest problema. I tenen una llista àmplia de candidats, si bé encara no s'han decantat per cap opció en concret.

Mentre tant, no deixen de rebre trucades i oferiments, sent Mauro Icardi l'últim en posar-se en contacte amb Florentino Pérez. Perquè Christophe Galtier li ha deixat molt clar que no entra en els seus plans, i que ha d'abandonar el Paris Saint-Germain com més aviat millor. Des del primer dia li va comunicar que no vol saber res d'ell, i fins i tot ha arribat a amenaçar-lo d'apartar-lo del grup, i relegar-li a l'equip reserva, que competeix en cinquena divisió.

Icardi PSG EFE
Mauro Icardi/ EFE

Una mesura per forçar la marxa d'un futbolista que s'ha convertit en tot un mal de cap en el Parc dels Prínceps. I és que estiguin cansats de la seva actitud i dels seus escàndols extraesportius, que han afectat en el seu rendiment indiscutiblement. Per desgràcia, pocs conjunts estan interessats en la contractació d'un crac que està clarament en declivi, i que va deixar de rendir a la seva millor versió fa bastant temps.

A més, no hi ha gaires equips al planeta que puguin permetre's pagar el seu elevat salari. Nasser Al-Khelaïfi està disposat a posar totes les facilitats possibles per perdre de vista a l'ex d'Inter de Milà, Sampdoria o Barça, i es conformaria amb rebre una quantitat propera als 30 milions d'euros, és a dir, la meitat del que van haver de pagar per ell en el seu moment. Tanmateix, això no sembla ser suficient perquè en el Santiago Bernabéu tinguin intenció d'acollir Icardi.

Perquè hi ha una persona que veta la seva arribada, i que prefereix estudiar altres noms, com el de Raúl de Tomás, de l'Espanyol, que continua sent el favorit.

Carlo Ancelotti descarta Icardi de manera instantània

El responsable que Icardi no pugui aterrar al Madrid no és cap altre que Carlo Ancelotti. L'italià és el primer que ha canviat d'opinió i exigeix al president la incorporació d'un nou ariet, però sota cap concepte no vol que l'elegit sigui Icardi.

Considera que és una persona tòxica, i que no té res a aportar. No dubta de la seva capacitat golejadora, però el seu nivell més recent ha estat decebedor, i la seva personalitat pot causar problemes al vestuari.

Florentino Pérez està d'acord.