El dorsal '7' és el més important en la història del Reial Madrid, de lluny. Perquè l'han portat llegendes com Emilio Butragueño, Raúl González Blanco, Amancio Amaro, Juanito, José Amavisca o Raymond Kopa. També Cristiano Ronaldo, que és el màxim golejador de la història de la institució, i que va ser l'últim en assumir la responsabilitat de portar-ho. Perquè des que va marxar, ni Mariano Díaz ni Eden Hazard no han estat dignes successors.

L'hispanodominicà tan sols va poder lluir-ho durant una temporada, mentre que el belga ha estat el seu propietari en els gairebé quatre anys que porta en el Santiago Bernabéu. Va aterrar com el fitxatge més costós que hagi fet mai Florentino Pérez, que pagués 160 milions d'euros pels seus serveis al Chelsea, per petició de Zinedine Zidane, i esperin que es convertís en l'estrella de l'equip. Però res més lluny de la realitat, doncs no ha estat una absoluta decepció.

No ha pogut justificar mai les expectatives que va generar amb la seva arribada, i de fet ara mateix té un paper secundari per a Carlo Ancelotti. No només és que no sigui titular, és que ni tan sols és la primera opció a la banqueta, i futbolistes com Rodrygo Goes o Marco Asensio estan per davant d'ell en les rotacions. Per aquesta raó, volen desfer-se d'ell, ja que té una fitxa molt elevada, i que alliberi aquest número '7.'

Adidas també pressiona el Madrid perquè l'esmentat dorsal sigui ocupat per un altre crac que pugui disparar la venda de samarretes, i ja hi ha un clar candidat a ocupar-lo. Perquè en aquests moments, tot fa indicar que Vinicius Junior seria el gran favorit per fer-se càrrec de la pressió que suposa portar-ho a l'esquena, i convertir-se en el successor d'Hazard. Ja està plenament consolidat com una de les estrelles de l'equip, i ha demostrat ser un dels millors del planeta.

Després d'haver portat el '28', el '25' i ara el '20', per fi podria tenir un número que reflecteixi la seva importància i el seu estatus d'estrella mundial.

Vinicius, pendent de renovar el seu contracte

Tanmateix, Vinicius encara està pendent de renovar el seu contracte. Tan sols té firmat fins a 2024, de manera que aquest estiu seria l'últim en el qual podrien aconseguir una compensació econòmica amb la seva sortida en cas de no arribar a un acord per prolongar-ho.

Florentino Pérez fa temps que manté converses amb l'ex del Flamengo, però les postures segueixen allunyades, a causa del factor econòmic.