Una de les posicions que el Reial Madrid ha de reforçar amb urgència és la del lateral dret. Dani Carvajal no té suplent, ja que Carlo Ancelotti no compta amb Lucas Vázquez, per la qual cosa a Florentino Pérez no li quedarà més remei que realitzar una incorporació important per a la posició. I un dels noms que el Reial Madrid porta temps seguint és el de Jeremie Agyekum Frimpong, que amb només 22 anys s'ha convertit en una de les grans estrelles del sorprenent Bayer Leverkusen de Xabi Alonso.

Frimpong s'ha convertit en una de les grans revelacions del futbol europeu, un portent en defensa i una bala en atac, com demostren els 5 gols i les 7 assistències que acumula ja en aquest inici de temporada, en la qual acumula 16 partits. Al neerlandès li plouen les ofertes, mentre que el Bayer Leverkusen, conscient que no el podrà retenir, exigeix un mínim de 50 milions d'euros pel lateral dret.

El Chelsea ofereix 60 milions d'euros

El Reial Madrid estava disposat a arribar a la quantitat que demana el Leverkusen, però el gran problema és que ha aparegut el Chelsea, que ofereix 60 milions d'euros per Frimpong, conscient que el jugador està cridat a ser un dels millors laterals drets del món. El Madrid, que ja considera 50 milions com una xifra elevada, no entrarà en licitacions, el que li deixa fora de l'operació.

De fet, Frimpong només jugarà en el Reial Madrid si aposta pel club blanc, si li demana al Leverkusen que vol de jugar en el Santiago Bernabéu. D'altra banda, també podria canviar la situació si Xabi Alonso es convertís en el substitut de Carlo Ancelotti. L'entrenador donostiarra està encantat amb el rendiment de Frimpong, pel que veuria amb molt bons ulls que el neerlandès li acompanyés en la seva nova etapa en el Reial Madrid.

Jeremie Frimpong amb el Bayer Leverkusen / Foto: Europa Press
Jeremie Frimpong, en un partit del Bayer Leverkusen / Foto: Europa Press

Frimpong, lateral dret del futur

Nascut a Amsterdam el 10 de desembre del 2000, Frimpong no va tardar a destacar al món del futbol, fins al punt que el Manchester City el va captar per al seu futbol base quan tenia només 9 anys. El neerlandès va completar tota la seva formació en el club anglès, però fa 3 temporades va veure com se li tancaven les portes del primer equip, per la competència, el que el va portar a firmar un contracte de 4 anys amb el Celtic.

I a Celtic Park Frimpong no va tardar a explotar, demostrant una capacitat per desbordar a les defenses rivals arribant des de darrere, un carriler espectacular que va cridar l'atenció de diversos clubs europeus. El 2021, el Bayer Leverkusen va decidir pagar 11 milions d'euros pel neerlandès, una aposta que va acabar sent encertada. Frimpong ja és un dels grans laterals drets de futur del món.