El Reial Madrid ha de començar a moure's de cara a buscar un lateral dret de garanties per al futur. Ara mateix, aquesta posició l'ocupen Dani Carvajal (31 anys) i Lucas Vázquez (32 anys), dos futbolistes que superen la trentena d'anys i que ja han viscut els seus millors anys de futbolistes. De fet, ambdós futbolistes venen firmant diverses temporades que han deixat més dubtes que certeses, sent una de les peces més febles de l'equip de Carlo Ancelotti.

Lucas Vázquez no entra en els plans del Reial Madrid

Ara bé, mentre que Dani Carvajal continua sent una opció vàlida per tenir un perfil més defensiu, que a les grans cites sempre compleix, qui sembla tenir les hores comptades al Reial Madrid és Lucas Vázquez. Ancelotti no ha confiat en ell i tot fa indicar que la intenció del club és que l'hereu de l'entrenador italià a la banqueta del Santiago Bernabéu compti amb un altre lateral dret més jove, que pugui competir amb Carvajal per un lloc de titular.

Lucas Vazquez i Dani Carvajal disputant un partit amb el Reial Madrid / Foto: Europa Press
Lucas Vázquez i Dani Carvajal disputant un partit amb el Reial Madrid / Foto: Europa Press

I és que el contracte de Lucas Vázquez acaba el proper 30 de juny. La decisió de no renovar el lateral de Curtis encara no és definitiva, però si la temporada segueix el curs actual, sense tenir gairebé minuts, fins i tot el mateix jugador podria veure amb bons ulls emprendre una nova aventura en la qual pugui sentir-se més important, competint en un equip que tingui aspiracions diferents que les del Reial Madrid, que té l'exigència de competir tant per la Lliga com per la Champions.

Rafa Marín, una opció per a la defensa del Reial Madrid

Per tots aquests motius, la secretaria tècnica del conjunt blanc ja estaria treballant a intentar tancar la incorporació d'un defensa que li doni un aire diferent de la defensa de la temporada que ve. L'objectiu més ambiciós de la secretaria tècnica merengue és el de fitxar Reece James, que porta al seu radar des de fa diverses temporades. Tanmateix, són conscients que aquest traspàs serà difícil d'executar, ja que el Chelsea demanarà més de 50 milions d'euros pel seu lateral titular.

Rafa Marin amb la pilota als peus durant un partit de l'Alabès / Foto: Europa Press
Rafa Marin amb la pilota als peus durant un partit de l'Alabès / Foto: Europa Press

Davant d'aquesta tessitura, el Reial Madrid ja té al seu cap una alternativa de baix cost que li permetria costejar altres fitxatges en zones del camp que també necessita un reforç, com podria ser la davantera o el lateral esquerre. I és que, segons ha recollit el portal digital Bernabeudigital, el club merengue podria tenir la intenció de repescar Rafa Marín de la seva cessió a l'Alabès i col·locar Nacho de lateral dret suplent de Dani Carvajal, reforçant així també el darrere.