L'Aràbia Saudita està de moda entre els futbolistes. La bombolla d'or en la qual emboliquen els clubs àrabs per convèncer els jugadors continua sent un motiu de molt pes per a molts d'ells per acabar acceptant les seves propostes. Malgrat ser una lliga de menor nivell, els professionals prioritzen l'aspecte econòmic a l'esportiu. Fa uns anys aquest tipus de situacions es veia amb 'velles glòries' que decidien viatjar a països més exòtics per firmar l'últim gran contracte de la seva carrera, no obstant això, aquest any hem vist com joves amb un gran futur al davant, com Gabri Veiga, també han sucumbit.

Cristiano Ronaldo va ser un dels pioners que va decidir viatjar cap al país àrab per provar un nou repte. A ell s'han unit una llarga llista de futbolistes de molt prestigi per a, en teoria, fer de la lliga saudita una competició de molt més nivell. En els últims dies de mercat sembla que un antic company de Karim Benzema en el Reial Madrid torna a retrobar-se amb ell, aquesta vegada en l'Al-Ittihad. I és que la situació amb Sergio Ramos ha fet un gir de 180 graus, i ara podria acceptar la proposta del futbol saudita.

Cristiano Ronaldo Al Nassr Rudi Garcia / Foto: Europa Press
Cristiano Ronaldo, com a nou futbolista de l'Al Nassr / Foto: Europa Press

El Sevilla s'oblida de Sergio Ramos

El central de Camas va acabar la seva relació contractual amb el Paris Saint-Germain aquesta temporada, i tant club com jugador van entendre que el millor per a ambdós era finalitzar la seva etapa. Així doncs, l'espanyol va quedar com a agent lliure, i pot firmar per qualsevol equip que decideixi negociar amb ell i curullar la seva necessitat contractual.

S'ha especulat molt amb el futur de Sergio Ramos, que ha arribat a sonar per tornar al Santiago Bernabéu davant de la lesió d'Eder Militao. No obstant això, només ha estat un rumor que es van encarregar de desmentir tant Florentino Pérez com Carlo Ancelotti, que van anunciar que no es fitxaria cap substitut per al brasiler.

Sergio Ramos defensant PSG / Foto: Europa Press - Matthieu Mirville
Sergio Ramos defensant durant un partit del PSG / Foto: Europa Press - Matthieu Mirville

El Sevilla, molt necessitat de jugadors de nivell i experiència, també hauria temptejat la seva tornada. Tanmateix, les expectatives del Camero, i l'enuig de l'afició andalusa - que van advertir que boicotejaria el seu fitxatge - han acabat per fer impossible el retorn a casa de Sergio Ramos.

L'Al-Ittihad, nova destinació de Sergio Ramos

La idea principal del central espanyol sempre ha estat la de continuar competint a Europa, i s'ha mostrat reticent a acceptar les ofertes saudites. No obstant això, davant de la falta d'ofertes procedents del Vell Continent, Ramos, que vol continuar competint, podria acabar canviant d'idea i compartir vestidor amb Benzema en l'Al-Ittihad.

karim benzema sergio rams real madrid europa press
Karim Benzema i Sergio Ramos s'abracen / Foto: Europa Press

Segons SkySports, l'equip àrab ha ofert a Sergio Ramos un salari de 15 milions d'euros, que han acabat per convèncer el sevillà. Així doncs, es retrobarà amb el seu vell amic Karim Benzema per tornar a lluitar per títols, com ja van fer en el Reial Madrid.