El Reial Madrid està a punt de desprendre's d'un dels jugadors més volguts per la seva afició. Es tracta de Nacho Fernández, tercer capità de l'actual plantilla. Malgrat que sempre ha estat un pla B de garanties per als diferents entrenadors que han passat pel Santiago Bernabéu durant l'última dècada, la realitat és que el  jugador de la fábrica mai no ha aconseguit consolidar-se com a titular indiscutible de la reraguarda merengue i, per primera vegada en la seva carrera esportiva, està disposat a abandonar el club que l'ha vist créixer.

Un adeu dolorós per a la parròquia blanca

Malgrat això, Nacho Fernández és un dels jugadors més estimats per la seva afició. La passió que sempre ha demostrat per la samarreta blanca l'han col·locat com un dels capitans de la plantilla i com un dels futbolistes favorits dels seguidors del Reial Madrid. No obstant això, l'etapa de Nacho en la Castellana sembla que ja s'ha acabat. Ja l'estiu passat alguns clubs com el Sevilla, l'AS Roma i l'AC Milan van preguntar per la situació del central espanyol sabent que, amb la presència d'Éder Militão, David Alaba, Antonio Rüdiger, Ferland Mendy i Dani Carvajal, tindria molt complicat gaudir de protagonisme a l'equip.

Nacho Fernandez Reial Madrid Manchester City EFE
Nacho Fernandez amb el Reial Madrid contra Manchester City / Foto: EFE

Tanmateix, el jugador va apostar per la seva continuïtat assumint que havia de tenir un rol secundari per intentar, com sempre ha fet, aprofitar de la millor forma possible les seves oportunitats i demostrar la seva vàlua. Però aquestes oportunitats no han acabat d'arribar mai amb Carlo Ancelotti. Sota les ordres del tècnic italià només ha estat sobre la gespa durant 414 minuts i sempre ha estat en situacions d'urgències, quan l'entrenador blanc no tenia cap opció més que alinear-la.

La situació contractual de Nacho canvia el futur del del planter

Però ara la història és diferent. Nacho finalitza contracte amb el Reial Madrid el 30 de juny de 2023 i la postura del club sembla ser ferm referent a això, una postura que mira a no renovar el contracte d'un jugador que ha crescut en el club dels seus amors i que amb ell ha aconseguit aixecar fins a cinc Champions League. Però això no sembla suficient per a Florentino Pérez i Carlo Ancelotti, que volen reforçar la defensa amb un perfil més jove que pugui rotar amb els defenses titulars.

Nacho Fernández capità Reial Madrid / Foto: Europa Press
Nacho Fernández, capità del Reial Madrid / Foto: Europa Press

I el futur de Nacho sembla tenir una destinació clara: el Wolverhampton que dirigeix Julen Lopetegui . Era evident que, una vegada la decisió d'abandonar el Reial Madrid estigués presa, no li anaven a faltar ofertes a un jugador amb la trajectòria i l'experiència del merengue del planter. Ara bé, la que més convenç el madrileny és la dels Wolves. La Premier League és una destí sempre cridaner i allà es retrobaria amb un entrenador amb qui va gaudir de bastants minuts en la seva curta etapa en el Santiago Bernbéu.