Adama Traoré és l'home de moda a la Premier League. El futbolista català d'origen malià s'ha convertit en l'ídol del Wolverhampton gràcies als seus gols -la setmana passada va marcar contra el Manchester City- i també per la seva espectacular capacitat física. El de l'Hospitalet és, sens dubte, un dels jugadors més forts del món.

Aquest dimarts, el davanter dels Wolves ha deixat clar en una entrevista a La Sexta que el fet d'haver-se criat a La Masia no serà un impediment si el Reial Madrid el vol fitxar. "Si hi haig d'anar, hi aniré", ha dit. Adama, però, també ha recalcat que primer vol ser "un dels millors a Anglaterra".

D'altra banda, el jugador català no ha volgut donar detalls sobre la seva sortida del Barça. Després de debutar amb el primer equip de la mà del Tata Martino, l'extrem va abandonar el Camp Nou l'any 2015 per fitxar per l'Aston Villa, club on va captar l'atenció del Middlesbrough, que dues temporades després el va traspassar al Wolverhampton. "Amb el Barça hi va haver un malentès, la meva sortida no va ser la millor, però em guardo aquesta història per mi", ha afirmat.