Un activista es crema el braç abans de l'últim partit de Roger Federer. L'home, en contra del canvi climàtic tal com resava el missatge imprès a la zona dorsal de la seva samarreta, s'ha calat foc en mig de la Laver Cup en senyal de protesta contra els jets privats del Regne Unit.

Un episodi terrorífic trunca la Laver Cup d'acomiadament de Roger Federer 

L'edició de 2022 de la Laver Cup anava a ser un episodi festiu en què totes les mirades s'anaven a dirigir cap a la figura de Roger FedererEl llegendari tennista suís va anunciar la seva retirada el darrer dijous 15 de setembre i les pistes de l'O2 de Londres anaven a ser l'escenari del seu últim ball. 

activista se prende fuego Laver Cup / Foto: Andy Rain - EFE
Un activista en contra del canvi climàtic s'ha calat foc sobre la pista durant la Laver Cup / Foto: Andy Rain - EFE

No obstant això, i davant la consternació de tota l'afició del recinte, un activista en contra del canvi climàtic ha saltat sobre la pista, s'ha assegut a terra i s'ha calat foc al braç dret en senyal de protesta contra els jets privats del Regne Unit. La terrorífica imatge del jove sota les flames ha romàs fins que un dels membres de seguretat que hi havia al pavelló ha apagat el foc amb la seva jaqueta, i amb ajuda de dos actius més, s'ha endut a coll al causant de l'incident després dels seus evidents crits de dolor fruit de les flames.

L'activista ha aprofitat un descans durant el partit entre Schwartzman i Tsitsipas

Durant el transcurs del segon partit de la primera jornada en què s'enfrontaven Diego Schwartzman i Stefanos Tsitsipas, l'individu ha aprofitat un descans per saltar sobre el terreny de joc i dur a terme el seu senyal de protesta.

activista cambio climatico prende fuego brazo Laver Cup / Foto: Andy Rain - EFE
Membres de seguretat de l'O2 de Londres enduent-se el jove de la pista / Foto: Andy Rain - EFE

Aleshores, i després de l'actuació del cos de seguretat, ha quedat una marca a terra de les flames que s'havien estès més enllà del cos de l'inesperat protagonista. Sigui com sigui, el transcurs del partit ha pogut seguir sense problemes i el guanyador ha acabat sent Tsitsipas.

Ja sense la raqueta a les mans, el grec ha mostrat la seva preocupació per l'esdeveniment davant els micròfons de l'entrevista postpartit:  "Ha sortit del no-res. No tinc idea de què es tracta. Mai m'havia passat un incident com aquest a la pista, així que espero que estigui bé."Volia continuar amb aquest partit sense tenir canvis menors a la pista, i volia assegurar-me que sigui jugable, especialment en un esdeveniment com aquest", ha conclòs.