Els dies de Marc-André ter Stegen en el Barça pot estar molt a prop d'acabar. El seu nivell ha caigut de forma considerable en les últimes temporades, i ha arribat al seu punt més baix en l'actual. Ja no només és que no resulti decisiu, si no que comet errors molt greus, que fan perdre punts al seu equip. L'afició continua donant-li suport i confiant en ell, però hi ha veus que ja parlen d'una possible venda. Perquè són a temps d'aconseguir una quantitat important de diners.

L'alemany deixaria un bon 'pessic' a les arques, que ajudaria a millorar la situació econòmica. Encara té un bon valor de mercat, i a clubs molt interessats en el seu fitxatge. Joan Laporta és el primer que s'està meditant molt seriosament la idea de desfer-se d'ell, per alliberar-se del seu elevat salari. I la seva destinació pot trobar-se en el Chelsea, que estaria pensant-se fer una oferta en ferm, arribant a oferir fins a 60 milions d'euros.

Barça Reial Madrid Ter Stegen Europa Press

Marc-André ter Stegen/ Europa Press

Roman Abramovich no està satisfet amb Edouard Mendy, que va tenir un primer curs espectacular, però que ara està cometent greus errors. A això, cal sumar-lo que se n'anirà a disputar la Copa Àfrica, desobeint les ordres de Thomas Tuchel, que com no pot ser de cap altra manera, està molt decebut. A la banqueta tenen a Kepa Arrizabalaga, el porter més car de tots els temps, que volen fer fora, malgrat que en els últims partits ha deixat bones sensacions.

Al Camp Nou no volien perdre Ter Stegen per res del món, però ara poden haver canviat d'opinió. La seva sortida permetria inscriure Ferrán Torres, i poder fer alguna contractació més. I fins i tot ja tindrien al cap el que podria ser el seu successor: André Onana, que acaba contracte amb l'Ajax d'Amsterdam, i ja ha comunicat que se n'anirà. El seu cost seria molt baix, en cas de voler fitxar-lo al gener, i juga amb l'avantatge d'haver-se criat a La Masía.

Si els 'blues' es llancen a per l'ex del Borussia Mönchengladbach durant aquest mercat hivernal, Laporta aniria a buscar el camerunès.

Xavi Hernández vol retenir Ter Stegen

Vendre Ter Stegen a meitat de temporada no serà una decisió senzilla, i el Barça haurà d'estudiar-la amb deteniment. Caldrà valorar els pros i els contres de l'operació, encara que Xavi Hernández sembla tenir-ho molt clar, i no vol que se'n vagi enlloc. Creu que el '1' ha de ser per a ell, i que no hi ha cap altre porter que encaixi millor en la seva proposta de joc.

Xavi Hernández Barça Espanyol EFE

Xavi Hernández/ EFE

Ell ha donat la seva paraula, però, lamentablement, la decisió no serà seva. Laporta serà qui tingui l'última paraula.

I, per descomptat, també Marc.