El Reial Madrid en pot experimentar en un futur proper una de les grans traïcions que es recorden, i que amb total seguretat faria molt mal a l'afició i a Florentino Pérez. Però ara mateix hi ha una incertesa important en tot el que envolta Toni Kroos, que no s'ha pronunciat sobre el seu futur, ni en privat ni en públic. L'únic que se sap fins al moment és que ha rebutjat totes les propostes de renovació que li han presentat.

Una notícia que va sorprendre tots, començant per Carlo Ancelotti. No sabia res sobre el tema, però donava per fet que l'alemany ampliaria el seu vincle per un altre any més, fins a 2024, i ho anunciaria alhora que Luka Modric. Contra tot pronòstic, el '8' va decidir descartar aquesta possibilitat, i ara mateix estaria estudiant les seves opcions. El que sí que està fora de la taula és que abandoni el Santiago Bernabéu abans que acabi el mercat estival.

Toni Kroos Reial Madrid / Foto: EFE
Toni Kroos/ Foto: EFE

Perquè consideren que és imprescindible, i ha de continuar tenint un paper important. Encara que la presència de Fede Valverde i Eduardo Camavinga, als quals cal sumar la contractació d'Aurelien Tchouameni, li puguin restar molts minuts, segueix sent un fix per a 'Carletto'. I la seva experiència i jerarquia el fan ser una persona molt respectada al vestuari pels seus propis companys, i també, per l'afició.

Això si, no hi ha res que puguin fer en cas que Kroos decideixi fer les maletes en 12 mesos. En aquell moment serà agent lliure, i podrà firmar de manera completament gratuïta per qualsevol club. També s'ha especulat amb la seva retirada, ja que mai no ha tingut problemes en dir que no vol allargar la seva carrera durant molts anys, i que la seva intenció era acomiadar-se del futbol defensant els colors del Madrid. No obstant això, hi ha un altre rumor que causa preocupació.

I és que a Anglaterra parlen molt seriosament de l'opció que el campió del Mundial del Brasil decideixi iniciar una aventura per la Premier League, i firmi un últim gran contracte.

Kroos portaria nou mesos negociant amb el Manchester City

Però és que hi ha alguns mitjans que s'atreveixen a anar més enllà, i asseguren que Kroos no només té pensat provar sort a les illes, sinó que ja estaria en converses molt avançades amb el Manchester City. Concretament, des de fa uns nou mesos, que va ser la primera vegada que Pep Guardiola va parlar amb ell.

Guardiola community shield / Foto: Europa Press
Pep Guardiola/ Foto: Europa Press

Sens dubte, al Madrid no faria ni mica de gràcia veure com l'ex del Bayern de Munic i del Bayer Leverkusen acaba en un altre conjunt abans de retirar-se.

I més, si és per fer-ho en un rival directe, i l'entrenador del qual és un dels grans arxienemics de l'entitat.